Un nou scandal între Jador și Culiță Sterp, la Survivor: "Nimeni nu e șef aici!"

.

La Survivor apar tensiuni între Faimoșii Jador și Culiță Sterp, iar scandalul dintre ei ia amploare pe moment ce trece. Ceilalți concurenți acuză jocuri de culise între cei doi, iar stresul și lipsa confortului își spun cuvântul. Orice scânteie cât de mică poate aprinde un conflict de proporții la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Crește tensiunea în echipa Faimoșilor și izbucnește un conflict spontan între Jador și Culiță. Nimeni nu se aștepta ca între cei doi prieteni să se declanșeze un război.


Mama lui Jador a făcut dezvăluiri incendiare despre relația celor doi cântăreți.

„Sincer, mi se pare distant Culiță față de el. Nu știu, așa îl văd eu, dar poate el nu e așa. Dar așa îl văd eu de acasă, așa, distant. Adică, când cineva spune, că am văzut cazuri în care a spus o fată despre el, sau un băiat, că Jador a făcut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apărarea, să zică… Sau poate că el nu îl cunoaște îndeajuns pe Jador. Nici Culiță nu îl cunoaște îndeajuns', a declarat mama lui Jador, potrivit wowbiz.ro.


Citește și:

Culiță Sterp de la Survivor și iubita lui au împlinit un an de relație! Ce mesaj i-a transmis Daniela

Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor: „Îmi este frică să nu…'

Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor. Ce nu se vede, de fapt, la TV

De ce se ceartă Culiță Sterp cu Jador

Roxana Nemeș a anunțat că în echipa Faimoșilor, din care face și ea parte, au început „niște jocuri de culise’, iar protagoniștii sunt Jador și Culiță Sterp.


Astfel, între Jador și Roxana Nemeș se iscă un scandal de proporții, iar artistul va fi pus la zid de toți concurenții de la Survivor. Culiță și Moroșanu îl avertizează pe Jador că este cazul să mai lase orgoliul deoparte și să se concentreze pe ceea ce are de făcut. La finalul traseului parcurs, Jador va avea o reacție nervoasă.

Pe de altă parte, Jador îl acuză pe colegul său de breaslă: „Culiță ține partea oricărei femei!', iar acesta din urmă nu se lasă prea ușor și face declarații tăioase la adresa lui Jador: „Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!’.


Ce spune Manuela de la Puterea Dragostei despre Jador

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, declara cu câteva săptămâni în urmă că este convinsă că între Jador și Culiță Sterp vor apărea conflicte la Survivor.


„Cred că la un moment dat Jador și Culiță or să se certe, iar Jador va aprinde fitilul. Culiță e blând, e respectuos, dar când se aprinde… N-am vrea să vedem un conflict între cei doi, părerea mea’, a spus Manuela.

Manuela a mai spus că Jador joacă teatru la Survivor.

„Chiar o să fiu sinceră. A avut foarte multe momente în
care a jucat teatru. Se pricepe foarte bine la chestia asta, de ce să vă
mint? Nu este 100% el, cel pe care îl cunoaște lumea. Joacă teatru, dar
este un om bun. Joacă teatru pentru că îi convine pentru imagine. În
cele mai multe momente în care a apărut la tv, a jucat teatru’
, a mai spus Manuela despre comportamentul lui Jador de la Survivor România.