Scandalul dintre frații Dolănescu a reînceput! Replica lui Dragoș pentru Ionuț și Maria Ciobanu: "Ne numărăm..."

.

Din păcate, se pare că Ion Dolănescu nu are liniște pe lumea cealaltă. Războiul dintre frații Dolănescu a izbucnit din nou, după ultimele declarații făcute de Ionuț Dolănescu. Fratele lui, Dragoș, a luat foc după ce a aflat ce a putut să spună artistul despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu, au reușit să își împartă averea moștenită de la faimosul lor tată abia după opt ani de procese. În valoare de un milion de euro, această moștenire a fost motivul multor scandaluri dintre aceștia. Însă, nici așa nu s-au liniștit apele definitiv.


Chiar dacă Dragoș este deputat în Costa Rica, iar Ionuț se împarte între România și America, continuă să își arunce cuvinte grele, chiar și de la distanță. După ce Ionuț Dolănescu a menționat, într-un interviu, că Dragoș a fost adesea primit de Maria Ciobanu la masă, deputatul a ținut să răspundă acestor mesaje care l-au scos din sărite.


Scandalul dintre frații Dolănescu a reînceput

Dragoș Dolănescu se gândea să facă pace cu fratele lui, dar și cu Maria Ciobanu. Se pare însă că ultimele declarații ale lui Ionuț l-au făcut să se răzgândească. Acesta l-a acuzat pe deputatul din Costa Rica de lipsă de respect, după ce a criticat-o pe Maria Ciobanu, cea care l-ar fi hrănit de nenumărate ori.

‘Și maică-mea l-a pus pe Ionuț la masă. E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica.


În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?’, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Impact.

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete: „Aici m-am căsătorit’


Citește și: Frații Dolănescu, din nou la cuțite! Declarația lui Ionuț l-a înfuriat pe Dragoș: „Mama lui a venit la uşa noastră cu burta la gură'

Citește și: Radu Jude a câștigat Ursul de Aur cu filmul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc’

Ce mesaj are Dragoș Dolănescu pentru fratele lui

Chiar dacă a fost recent ziua lui Ionuț, iar acesta a împlinit 49 de ani, Dragoș Dolănescu s-a zgârcit când a fost vorba despre urări de bine. El consideră că nu mai sunt șanse de împăcare între cei doi.


‘Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă. Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America’, a mai mărturisit Dragoș Dolănescu.


Dragoș Dolănescu face noi acuzații

Deputatul mai declară că Ionuț a fost răsfățatul familiei, din punct de vedere financiar, în timp ce el s-a chinuit, pe perioada studiilor de la Facultatea de Psihologie, să facă rost de bani.

‘Tata nu mi-a dat bani, în studenție, vara munceam ca să am bani, pe perioada iernii, pentru chirie, cărți și haine. Ionuț era răsfățatul familiei, iar eu, în timpul facultății, căram cu cârca sacii de ciment, pentru a face rost de un ban! Lui Ionuț nu i-a lipsit nimic. A luat și drepturile de autor ale tatălui nostru, i s-au acordat lui, deși mi se părea mai corect să le împărțim frățește’, a completat Dragoș.