Motivul de scandal dintre Lavinia Pîrva și mama ei: "Măi, fetițo, tu ai o problemă"

.

Chiar dacă este o femeie în toată firea, soție și mamă, Lavinia Pîrva tot mai este certată ca o fetiță de mama ei. Motivul a fost dezvăluit chiar de cântăreață, care acceptă că, uneori, mama ei chiar are dreptate în ceea ce îi reproșează și anume faptul că este extrem de cheltuitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Lavinia Pîrva a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde’, unde a recunoscut că are o problemă cu cheltuitul compulsiv. De multe ori, mama ei o ceartă pentru că nu este cumpătată și aruncă banii pe diverse lucruri de care nu are neapărat nevoie.

Lavinia a recunoscut că preferă să cumpere ieftin și mult și că nu face neapărat investiții inspirate.


„Mi-a spus: Măi, fetițo, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm! Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa? Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi?

Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame! (…)

Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost„, a recunoscut Lavinia Pîrva.


Citește și: Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei!Ce a decis instanța

Citește și: Cum a reușit Lora să se lase de fumat, după 20 de ani: „Mulțumesc celor care m-au suportat’

Citește și: Doinița Oancea, despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu: „L-aș salva pe el


Ce reproșuri primește Lavinia Pîrva de la soțul ei, Ștefan Bănică

Dacă mama o ceartă că este mult prea cheltuitoare, Lavinia Pîrva a mai povestit că soțul ei îi reproșează adesea că este prea permisivă cu fiul lor.

Lavinia și Ștefan Bănică au un băiețel de doi ani, pe nume Alexandru, iar mama lui îi oferă libertate deplină și îl lasă să experimenteze și să facă tot ce își dorește.

Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine și zice: „Nu avem reguli'. Avem reguli, dar nu avem multe NU.


Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare. Prefer așa, decât să am un copil crispat„, a povestit Lavinia Pîrva în emisiunea lui Marius Manole.