Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu: „Este agresivă și modestă intelectual!”

 Lăstun Ana Maria
.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu sunt protagonistele celui mai nou scandal mediatic. Cele două „dive' din showbiz și-au aruncat cuvinte grele, în cadrul unei emisiuni televizate. Soția lui Mădălin Ionescu a început și iată de la ce a pornit totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu se află în epicentrul unui scandal de proporții. Cele două vedete și-au spus vrute și nevrute în cadrul unei emisiuni televizate și o țară întreagă a fost martoră la cuvintele grele care s-au rostit de ambele părți. După ce s-a acumulat mai multă tensiune, de-a lungul timpului, nervii celor două au atins cote maxime și nu s-au mai putut abține.

Citește și: Ce relație are Cristina Șișcanu cu prima soție a lui Mădălin Ionescu: „Nu o judec, dar nu o înțeleg!”

Citește și: Cea mai controversată fotografie a verii! Cristina Șișcanu și Mădalin Ionescu s-au afișat în ipostaze deocheate pe șezlong, la mare

Citește și: Elena Ionescu, despre posibilul câștigător Survivor sezon 2: „E singurul din echipa lui care…”

Citește și: Elena Ionescu, față în față cu tatăl copilului ei! Adevărul despre relația lor: „Am profitat…”

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, este cea de la care a pornit cel mai recent scandal. Aceasta și-a exprimat diverse păreri despre Elena Ionescu, relevând și faptul că ar fi modestă intelectual. A spus că este agresivă, iar totul a culminat cu afirmația că nu are ce să discute cu fosta solistă de la Mandinga.

scandal-de-proportii-intre-cristina-siscanu-si-elena-ionescu-1scandal-de-proportii-intre-cristina-siscanu-si-elena-ionescu-1

De la ce a pornit scandalul între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu

'A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea.', a precizat Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni.

Ei bine, nici Elena Ionescu nu s-a putut abține și i-a răspuns Cristinei Șișcanu pe măsură! Deși ar fi preferat să poarte o discuție civilizată, față în față, cu soția lui Mădălin Ionescu, interpreta a declarat, indirect, că nu și-ar fi dorit ca telespectatorii să fie părtași la aceste discuții. De altfel, Elena Ionescu crede, despre Cristina Șișcanu, că are anumite… frustrări.

Elena Ionescu, despre Cristina Șișcanu: „Frustrarea din interior se reflectă'

'Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai.

Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin 'diplomația' de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată.', i-a transmis Elena Ionescu Cristinei Șișcanu.

Sursa FOTO:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton