Saveta Bogdan își pregătește testamentul: „Eu sunt sănătoasă, dar ...”

.

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, a mărturisit că își pregătește testamentul, deși nu se confruntă cu probleme de sănătate și susține că o duce bine. În urmă cu câteva luni, aceasta a primit o importantă distincție din partea unei comunități de români din SUA, semn că dedicarea ei a fost recunoscută și peste Ocean.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Artista a dezvăluit că își pregătește testamentul și va trece casa pe numele fiicei sale, care este stabilită în Statele Unite ale Americii. Deși tânăra își dorește s-o aducă pe mama sa mai aproape, Saveta Bogdan nu a luat încă o decizie cu privire la acest aspect. De curând, cântăreața a obținut o stea pe Aleea Celebrităților din Lake, Wisconsin, unde a susținut mai multe spectacole de-a lungul vremii. Aceasta s-a declarat impresionată de peisajele de acolo, însă a susținut că „nu umblă câinii cu covrigi în coadă’, așa cum s-ar crede.


Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a susținut că mutarea în SUA nu este posibilă în acest moment, dat fiind faptul că este implicată în mai multe proiecte pe plan muzical, însă lucrurile s-ar putea schimba în câțiva ani. Iată ce a declarat interpreta de muzică populară!

Citește și: Ce pensie are solista de muzică populară Saveta Bogdan:'Mă descurc cu greu…'


Citește și: De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga.'Dacă mergeam, ne hăituiau…'

Citește și: Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul’ 

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu: „Se urmărește o înscenare în plin proces'

Saveta Bogdan își pregătește testamentul


Saveta Bogdan a declarat că, în septembrie, fiica sa se va întoarce în România și va trece casa pe numele acesteia. Cântăreața a subliniat că nu se confruntă cu probleme deosebite de sănătate, deși, în trecut, acuza stări de amețeală.

„Nu vedeți, nu se știe niciodată ce se întâmplă. Eu sunt bine, sănătoasă, dar niciodată nu poți să știi ce se petrece. Fiica mea vine în septembrie, îi fac testament la casă…’, a declarat Saveta Bogdan, potrivit fanatik.ro.

Cântăreața a mărturisit că a fost impresionată de stilul de viață al americanilor, susținând că fiica sa o duce bine acolo. Cu toate acestea, Saveta Bogdan a ținut să sublineze că majoritatea oamenilor sunt nevoiți să aibă două joburi pentru un trai decent.


„Acolo se mănâncă hamburgeri, începe luminatul pe la 21 seara, lumea petrece pe străzi. Este foarte frumos. (…) Prima mea impresie despre America a fost una plăcută. Nu umblă câinii cu covrigi în coadă. Acolo trebuie să ai măcar două joburi, unul pentru chirie, altul să ai și tu o haină, să mai petreci. Fata mea o duce bine acolo, nu mă pot plânge. Amândoi ajung lejer la 5.000 de dolari pe lună. Au și două case acolo’, a adăugat artista.

Ce pensie are solista de muzică populară Saveta Bogdan


După o viață întreagă de muncă, cântăreața încasează o sumă extrem de mică de la stat. În cadrul unui interviu, a recunoscut că abia reușește să își plătească utilitățile și să-și cumpere de mâncare cu acești bani.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc’, a declarat Saveta Bogdan, potrivit Fanatik.


„Nu e adevărat că sunt amărâtă’

Deși nu are o pensie mare, cântăreața a spus că nu o duce greu, dat fiind faptul că încă profesează și este invitată la diferite spectacole. Aceasta a mărturisit că în perioada pandemiei a dus-o cel mai greu, când nu se puteau organiza astfel de evenimente.


Artista a susținut că nu este o situație prin care a trecut doar ea, ci toți artiștii din România, însă încet-încet lucrurile se repun pe un făgaș normal.

Nu e adevărat că sunt amârâtă. Da, mai sunt greutăți, dar sunt greutăți prin care trece oricine. Eu sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu că nu am nevoie de nimic acum’, a adăugat artista.

Sursă foto: Facebook