Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani: „Îl cresc eu”

.

Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani. Recent, intepreta de muzică populară a susținut că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este aceea de a deveni bunică. Cum fiica acesteia nu se grăbește să aibă moștenitori, cântăreața a mărturisit că a luat în calcul varianta de a adopta un copil. Iată delarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de un deceniu, fiica interpretei de muzică populară, Cătălina, este stabilită în America. În ciuda insistențelor mamei sale, tânăra a refuzat să se întoarcă în țara natală, căci și-a construit o viață frumoasă ți îndestulătoare peste Ocean. Recent, Saveta Bogdan a mărturisit că și-ar dori din suflet să aibă nepoți, însă fiica ei nu-și dorește, deocamdată, să devină mamă. În acest context, artista a mărturisit că ar fi dispusă să adopte și să crească un copil, intenție pe care i-a exprimat-o deja și Cătălinei.


Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani. Într-un interviu mai vechi, intepreta de muzică populară susținea că își dorește să se mute alături de fiica și ginerele ei în America, însă a decis să amâne momentul pentru câțiva ani. Artista a fost căsătorită de două ori și are un singur copil.

Citește și: De ce nu-i mai trimite Saveta Bogdan fiicei sale din SUA mâncare tradițională, de Sărbători:„Am pierdut și banii și pachetul. Până și vâscul mi l-au luat’ / EXCLUSIV


Citește și: De ce superstiții ține cont Saveta Bogdan de Anul Nou:’Nu este bine să aruncăm…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andra, dezvăluiri neașteptate despre al treilea copil:'David vrea un frate. Să fie grădiniță de copii'

Citește și: Stenograme din dosarul fraților Andrew și Tristan Tate. Și-ar fi obligat victimele să se tatueze cu numele lor:'O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul'


Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani

Într-un interviu televizat, cântăreața de muzică populară a susținut că și-ar dori enorm să aibă nepoți. Din păcate, fiica artistei nu este pregătită să aibă moștenitori, așa că nu îi poate îndeplini dorința mamei sale. În această situație, Saveta Bogdan a luat în calcul o variantă neașteptată.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu’, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.


„Am o nouă relație’

În plan personal, Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. După divorțul de cea de-al doilea soț, aceasta și-a refăcut viața în brațele unui avocat mai tânăr decât ea. După 20 de ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În urmă cu câteva luni, interpreta de muzică populară a anunțat că iubește din nou, partenerul acesteia fiind un amabsador străin.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă! Da, am un nou iubit și nu este român! Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun’, a dezvăluit artista în urmă cu nici trei luni, conform Spynews.


„Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma’

Deși este impresionată de calitățile partenerului ei, Saveta Bogdan a mărturisit că nu ar fi dispusă să-și părăsească țara natală pentru acesta, având în vedere că întreaga carieră și-a construit-o în România.


„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea.

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte. Mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept’, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Sursa foto: Facebook