Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea: „Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața sentimentală. O vreme, însă, a preferat să-și țină iubitul departe de ochii curioșilor. Ulterior, s-a aflat că agentul FIFA se iubește acum cu milionarul Flavius Nedelea. Impresara a vorbit deschis cu cei trei copii – Bebeto, Rebecca și Sarah – despre partenerul ei de viață, ba chiar au făcut cunoștință cu acesta și l-au integrat imediat în familie. Iată ce declarații face acum Sarah Dumitrescu despre noua relație a mamei ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea. La câteva luni după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a oficializat relația cu noul ei iubit. O perioadă, impresara de fotbal nu a dezvăluit identitatea celui care i-a cucerit inima, însă, ulterior, s-a aflat că e vorba despre Flavius Nedelea. Bebeto, Rebecca și Sarah au făcut cunoștință cu noul partener al mamei lor încă de la începutul relației, după cum a declarat chiar Anamaria Prodan. Recent, Sarah Dumitrescu a spus cum privește schimbările din viața sentimentală a impresarei, mărturisind că acesta din urmă nu obișnuiește să-i ceară sfaturi.

sa9sa9

Până acum câteva luni, Sarah Dumitrescu locuia în SUA și evolua la Cal Poly Mustangs, echipă de handbal care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. După divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, tânăra s-a întors în țară pentru a-și sprijini emoțional mama și joacă baschet la echipa națională a României.

Citește și: Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o: „Au trecut…”

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Cine sunt finaliștii America Express 2023. Echipa câștigătoare va pleca acasă cu 30.000 de euro

Citește și: „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea

În legătură cu noua relație a Anamariei Prodan, cea cu Flavius Nedelea, Sarah Dumitrescu spune că nu este în măsură să comenteze viața sentimentală a acesteia, însă se bucură că impresara are alături un partener care o împlinește și o face să radieze de fericire. Baschetbalista recunoaște că Anamaria Prodan nu o consultă înainte de a lua o decizie, fiind de părere că mama ei nu are nevoie de îndrumări de la ea.

„Mama e foarte fericită, e foarte bine. În situația asta o las să-și facă viața. Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar întrebările astea sunt pentru ea, nu pentru mine. Nu-mi cere sfaturi, eu da, ea nu. Nu cred că are nevoie de un sfat de la mine', a spus Sarah Dumitrescu la Antena Stars.

Sarah Dumitrescu e singură

În această perioadă, Sarah Dumitrescu trece printr-o despărțire, însă spune că nu este afectată și că decizia separării i-a făcut bine.

„Sunt single. Tocmai am ieșit dintr-o relație și sunt bine unde sunt acum. Foarte greu (n.r să-și dea seama de cei care o plac cu adevărat). Nu pot să zic că am avut un iubit așa, prieteni, da, dar iubit nu( n.r. care să stea lângă ea din interes)', a mai adăugat fiica impresarei.

Primele declarații ale milionarului Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan, după ce s-a aflat că are o relație cu impresara

După ce s-a aflat că are o relație cu impresara, au apărut și primele declarații ale milionarului Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. Cei doi s-au dat de gol, după ce au postat imagini pe Instagram din aceeași locație, apoi idila a fost confirmată de imaginile în care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost surprinși împreună pe aeroport. Iubitul Anamariei Prodan a spus că nu vrea să vorbească public despre viața lui o personală, pentru că e o persoană discretă.

Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!’, a declarat Flavius Nedelea, pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton