Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată”

.

Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu. Invitată la „Xtra Night Show', fosta asistentă TV a făcut câteva declarații despre viața de familie și despre planurile pe care le are în legătură cu fiicele sale. În anul 2016, vedeta a devenit mamă pentru prima oară și spune că de atunci alăptează neîntrerupt. Izabela, fiica ei cea mare, s-a lansat în muzică, iar Sânziana Buruiană are toate motivele să fie mândră. Iată cele mai recente declarații ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fiice, pe numeIzabela și Antonia. De câțiva ani buni, fosta asistentă TV s-a retras din lumea mondenă și s-a mutat în Ungaria, căci a fost ofertată de o televiziune pentru o emisiune filmată în Budapesta. Recent, vedeta a decis să se întoarcă în țara natală și are mari planuri de viitor pentru ea și fiicele ei. De când a devenit mamă pentru prima oară, blondina nu s-a oprit din alăptat, ea însăși susținând că și-a propus să intre în Cartea Recordurilor.


Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu. Fosta asistentă TV a recunoscut că nu este adepta alăptatului în public, motivând că îi este rușine. Mai în glumă, mai în serios, aceasta spunea că nu ar deranja-o să alapteze timp de zece ani, în eventualitatea în care ar deveni mămică pentru a treia oară.

Citește și: Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după ce a locuit un an în Ungaria: „Nu am ce să fac…'


Citește și: Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe fiica ei, deși în curând merge la școală: „În public mi-e rușine'

Citește și: „Sora mea crede că a murit’. Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție. Familia artistului a încetat căutările

Citește și: Monica Bellucci și Tim Burton formează un cuplu, în secret, de patru luni: „În întreaga mea viață, nu am simțit niciodată la fel de multă dragoste'


Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu

Fosta asistentă TV a mărturisit că alăptează de șapte ani încontinuu. Pe fiica cea mare, Izabela, a alăptat-o patru ani și jumătate, apoi a venit pe lume cea de-a doua fiică a ei, Antonia, și a luat-o de la capăt.  

„Mai alăptez. Cea mică e non-stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea, a venit cea mică. Le adorm foarte repede’, a spus Sânziana Buruiană la Xtra Night Show.

Când vine vorba despre alăptatul în public, vedeta a susținut că: „Mi-e rușine să alăptez în public. La Budapesta am mai încercat, că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!’.


Fiica cea mare a vedetei se lansează în muzică

Izabela, fiica cea mare a cuplului format din Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf, s-a lansat recent în muzică. La 7 ani, aceasta cochetează cu moda și a defilat la mai multe prezentări de modă. Fosta asistentă TV a fost criticată că fiica ei este machiată prea strident, însă blondina s-a apărat și a explicat că a fost vorba despre o ședință foto.


„Am trecut la o altă etapă pentru că mi se pare că ei îi place mai mult să cânte decât moda, deși mami a dus-o de mică la prezentări. Ea a zis că vrea să fie cântăreață’, a susținut aceasta.

Sursa foto: Instagram & Facebook