Sandra Bullock- sub amenintarea fanilor

.

Sandra Bullock- sub amenintarea fanilor

Sandra Bullock- sub amenintarea fanilor


Actrita americana Sandra Bullock a cerut justitiei californiene protectie pentru familia sa. O admiratoare a incercat sa-l omoare pe sotul sau pe cand acesta se afla la volanul masinii.

Prin urmare, starul hollywoodian a depus la tribunalul comitetului Orange, in sud-estul orasului Los Angeles o cerere prin care Marciei Valentine sa i se interzica sa se apropie la mai putin de 500 de metri de casa ei. Pe 22 aprilie, Marcia Valentine a incercat sa-l loveasca pe sotul Sandrei, Jesse James, pe cand acesta se afla la volanul masinii sale. A fost arestata si acuzata de agresiune, iar dupa aceea eliberata pe cautiune, urmand sa apara in fata instantei pe 22 mai.


Sandra Bullock s-a casatorit cu Jesse James in vara anului 2005. Acesta este un constructor de motociclete, dar si vedeta unei emisiuni de televiziune.

Sandra nu este este la prima experienta neplacuta in privinta fanilor. In mai 2006, un judecator californian a reinnoit un ordin de restrictie pentru un barbat de 37 de ani. Acesta nu are voie sa se apropie de actrita in varsta de 43 de ani, celebra pentru rolurile din „Speed’ sau „Crash’, recompensat cu Oscarul penru „Cel mai bun film’ in 2006.


Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com<.