Sandra Bullock – La 51 de ani este la un pas de logodnă

 Florentina Liutic
.

Actriţa Sandra Bullock s-ar putea logodi anul acesta cu fotograful Bryan Randall, iubitul ei, scrie presa de peste Ocean.

 

sandra bullock

 

Cei doi au fost văzuţi împreună la un bijutier specializat în inele de logodnă, iar acum toată lumea vorbeşte despre iminentul eveniment.

 

„Relaţia lor este pe punctul de a începe un nou capitol', a mărturisit un prieten de-ai actriţei. „Nu am văzut-o niciodată atât de îndrăgostită', a continuat acesta.

 

Sandra Bullock nu doreşte pentru moment să dezvăluie nimic din viaţa sa privată, actriţa fiind recunoscută pentru discreţia de care dă dovadă.

 

Ea este însă pe punctul de a-şi întemeia familia mult visată, în care există deja 2 copii, Louis si Laila, pe care i-a adoptat după ce a divorţat în 2010 de Jessie James.

 

Bryan este descris drept un tip „grozav', care se implică deja în creşterea micuţilor după ce bărbatul s-a mutat în casa Sandrei.

 

Realatia actriţei cu Bryan Randall a început anul trecut şi a fost clar pentru toată lumea că este una serioasă când cei doi au apărut împreună la nunta lui Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton