Samsung si fotografa Alisa Tarciniu sunt ”Alaturi de tine” in lupta impotriva cancerului de san

 Revista VIVA
.

Daca treci pana pe 24 octombrie prin Pasajul Universitatii, opreste-te pret de cateva clipe in fata fotografiilor realizate de Alisa Tarciniu.

Acestea sustin lupta impotriva cancerului de san si apartin expozitiei de fotografie „Alaturi de tine', parte a campaniei „More Than Talk' initiata de Samsung la nivel mondial.

Alaturi de tine

Daca sutele de femei care trec prin Pasaj se vor opri din agitatia unei zile normale pentru a privi povestea din fotografii si pret de cateva clipe se vor gandi la ele, la cum ar putea avea grija de ele insele, si nu numai, voi fi incantata. Pentru ca in imagini, sunt femei ca mine si ca tine, dar care, odata ce s-au oprit o clipa si s-au uitat in urma, au invatat sa priveasca mai bine in viitor,' a declarat fotografa Alisa Tarciniu, implicata in ultima vreme in diverse campanii sociale.

Vernisajul expozitiei a avut loc in aceeasi zi in care Samsung lansa la Londra 'Ziua Europeana pentru Constientizarea Cancerului de San' printr-un eveniment intitulat Samsung Pink Ribbon la care au participat numeroase celebritati.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton