Samantha Markle, sora lui Meghan, a recunoscut că a trădat-o pe ducesă pentru bani!

.

Într-un interviu recent, Samantha, sora lui Meghan Markle, a recunoscut că a trădat-o pe Ducesa de Sussex pentru bani, recunoscând că profită de notorietatea ei ca să-și rotunjească veniturile!

Samantha Markle a recunoscut că a trădat-o pe Meghan pentru bani.

Samantha Markle a recunoscut că a trădat-o pe Meghan pentru bani.

După ce, de-a lungul timpului, a atacat-o non-stop, jignind-o în toate modurile posibile, iată că, invitată fiind la emisiunea Good Morning Britain, Samantha Markle a recunoscut că și-a trădat sora vitregă în mai multe ocazii. Fără nicio jenă, sora mai mare a lui Meghan a admis că a profitat la maximum de popularitatea recent câștigată de sora ei mai mică – pe scurt, Samantha a trădat-o pe Meghan Markle pentru bani!

Meghan și tatăl ei, Thomas Markle, care și-a vândut fiica pentru niște poze paparazzi...

Meghan și tatăl ei, Thomas Markle, care și-a vândut fiica pentru niște poze paparazzi…

Am lucrat în mass-media cea mai mare parte a vieții mele și în radio, așadar, pentru că sora mea a devenit brusc membră a familiei regale, nu este un motiv pentru mine să nu mai fac toate astea. Hai să fim cinstiți – trebuie să supraviețuim toți! Banii fac lumea să funcționeze, deci, dacă vreți să numiți asta încasare, e în regulă, dar mă gândesc că nimeni din media nu ar refuza un cec penteru a vorbi despre familia regală, iar noi, ca familie, nu facem subiectul protocolului regal. De ce ar trebui să nu mai trăiesc pentru că avem o problemă de familie în plină desfășurare?', a declarat Samantha. Ea uită însă că nu a fost vorba despre simple declarații, ci despre interviuri defăimătoare, despre acuzații nefondate (printre altele, a declarat că tatăl lor a făcut infarct din cauza lui Meghan!), pentru care oricine altcineva ar fi putut-o da în judecată.

Meghan Markle are o familie de coșmar!

Pe scurt, Samantha a trădat-o pe Meghan pentru bani, desi trădare nu e un cuvânt potrivit, pentru că cele două nici măcar nu au fost apropiate. Sora vitregă a lui Meghan a început să o denigreze pe aceasta încă dinainte de nunta ei, la un moment dat ea declarând în cadrul unui interviu că Prințul Harry ar fi trebuit să se însoare cu altcineva. Același comportament oribil l-a avut și fratele lui Meghan, Thomas Markle Jr., care, la rândul lui, l-a sfătuit să nu o ia pe Meghan de soție, fiindcă e o prefăcută… Dacă la toate aceste dezamăgiri o adăugăm și pe cea mai mare – faptul că tatăl lui Meghan a aranjat niște fotografii cu paparazzii pentru bani, tot la sugestia Samanthei, se pare! – nu putem decât să-i plângem de milă lui Meghan, care chiar are o familie de coșmar!

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Iată ce mai declară Samantha, care cere mii de dolari pentru fiecare apariție în care vorbește despre Meghan: „Nimeni nu are copyright asupra experiențelor noastre de viață și cred că publicul uită că, în cadrul familiei, noi suntem indivizi cu experiențe personale de viață. Cu tot respectul, aici nu e vorba doar despre Meghan. Avem dreptul să împărtășim asta. Suntem îndreptățiți să vorbim deschis despre asta și, dacă putem să facem lumină asupra unor probleme pentru public, atunci cu atât mai bine, ne putem și bucura pe parcurs. Nu cred că e ceva greșit în asta. Nu este disprețuitor. Nu este dăunător'. Din nefericire, sora lui Meghan nu se oprește aici – ea a anunțat că are de gând să participe la varianta britanică a emisiunii Big Brother… Din păcate, Samantha Markle și-a trădat sora pentru bani, dar și pentru celebritate și, ce-i mai grav, pare că de-abia a început…

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton