Salma Hayek a împlinit ieri 53 de ani. A postat o fotografie în costum de baie, iar reacțiile au apărut imediat!

 Dumba Gabriela
.

Ieri, Salma Hayek a împlinit 53 de ani şi pentru a subliniat cât de bine arată şi acum, actriţa s-a pozat în costum de baie şi a arătat fanilor că este, încă, super sexy. Apariţia a fost extrem de bine primită de fanii săi de pe Instagram şi a primit peste 1.6 milioane de inimi.

Salma Hayek a împlinit 53 de aniSalma Hayek a împlinit 53 de ani

Da, am 53 de ani! Şi ce?', a scris Salma Hayek la descrierea fotografiei în care apare într-un costum de baie albastru, care îi scoate în evidenţă trupul impecabil.

Pe lângă formele perfecte, actriţa afişează şi o atitudine care întăreşte ideea că, pentru ea, vârsta nu este decât un număr şi nu are nici o legătură cu energia pe care o are. Salma a spus că singurul lucru care a afectat-o odată cu înaintarea în vârstă este faptul că a ajuns în momentul în care nu poate citi fără ochelari.

În 2017, Salma glumea în legătură cu vârsta ei şi spunea că trebuie să se menţină în formă pentru a putea să păstreze lângă ea un soţ miliardar, făcând referire la partenerul ei Francois-Henri Pinault.

Am 50 de ani. De ce trebuie să arăt mereu impecabil? Deja am lângă mine tot ce îmi trebuie. Dar apoi îmi spun că nu vrea să pierd ce am lângă mine', spunea râzând Salma, potrivit stirileprotv.ro.

Pierce Brosnan, Cindy Crawford, Lenny Kravitz, Thalia şi Zoe Saldana sunt câteva dintre celebrităţile care i-au urat la „La mulţi ani!” şi au asigurat-o pe Salma că arată senzaţional la cei 53 de ani.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton