Salma Hayek, într-un pictorial topless la 48 de ani

 Florentina Liutic
.

La 48 de ani, Salma Hayek a realizat un pictorial de senzaţie pentru numărul de august al revistei Allure Magazine. Actriţa de origine mexicană s-a lăsat fotografiată topless de celebrul artist francez Patrick Demarchelier, iar lucrurile nu au fost deloc simple.

 

Salma a mărturisit că la început a fost extrem de intimidată de ipostaza în care se afla. Eram foarte nervoasă. Cred că toată lumea a văzut că nu mă simţeam în largul meu la începutul shooting-ului”. Din fericire, actrita s-a relaxat, iar „rezultatul este unul elegant, absolut deloc vulgar', dupa cum spune chiar ea.

 

Vedeta a continuat seria mărturisirilor, vorbind despre ce înseamnă să fii actriţă la Hollywod şi ce se întâmplă când îmbătrneşti. Sfatuită să înceapă injecţiile cu Botox din timp, Salma a declarat că a refuzat să apeleze la aceste proceduri. Cred că te schimbi, iar asta face parte din frumuseţea unei femei', a declarat ea.

 

Salma a vorbit şi despre bărbatul formidabil' cu care este casătorită de 6 ani şi împreuna cu care are o fetiţă. Ea şi Francois-Henri Pinault nu au stat separaţi foarte mult timp, ceea ce poate fi unul dintre secretele acestui mariaj.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton