Sabrina Ionescu, baschetbalista română pe care o admira Kobe Bryant, omagiu emoționant după moartea legendei NBA

 Dumba Gabriela
.

Jucătoarea româno-americană Sabrina Ionescu, care a fost  numită anul trecut cea mai bună jucătoare de colegiu din SUA și sportivă pe care Kobe Bryant o admira foarte mult, este în lacrimi după moartea legendei NBA. Sabrina îl considera pe Kobe un prieten bun și nu-și poate reveni din șocul dispariției acestuia.

15801307506831580130750683

Sabrina Ionescu are 22 de ani și este una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din SUA. Kobe Bryant spunea despre ea că, din punctul lui de vedere, este cea mai bună din lume. Dincolo de relația profesională, Sabrina spune că legenda NBA îi era prieten și o ajutau foarte mult cuvintele lui de încurajare.

Înaintea meciului dintre Oregon Ducks și Oregon State, Sabrina a plâns, iar pe pantofii sport și-a trecut un mesaj pentru Kobe: „Forever 24'.

După meci, Sabrina a vorbit despre Kobe și despre dispariția lui. „Tot ce fac o fac pentru el. A fost un prieten foarte apropiat. Acest sezon este pentru el', a spus Sabrina printre lacrimi, potrivit Gsp.ro.

În urmă cu două săptămâni, Kobe Bryant a fost prezent la meciul dintre Oregon Ducks – echipa Sabrinei și University of South California, partidă câștigată de Oregon Ducks. La finalul partidei, Sabrina Ionescu și colegele sale au primit vizita lui Kobe Bryant, iar cvintuplul campion NBA le-a semnat ghetele baschetbalistelor și a primit în schimb o pereche de ghete de la Oregon Ducks, în culorile echipei feminine.

Pe 17 ianuarie, cu câteva zile înainte decesului, Bryant a postat pe Twitter un mesaj pentru Sabrina, un emoji cu un țap (n.r. goat în engleză, prescurtare de la Greatest of All Time), cu referire la faptul că românca este cea mai bună jucătoare de baschet din istorie la nivelul colegiilor din SUA. Jucătoarea de origine e favorită să fie aleasă prima la draftul din acest an pentru WNBA.

Pe 26 ianuarie, Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, împreună cu fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna și alte șapte persoane.

Cine se mai afla în elicopterul morții

John Altobelli (56 de ani), un cunoscut antrenor de baseball, se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic în care au murit Kobe Bryant și fiica lui, Gianna. Fratele lui John, Tony Altobelli, a confirmat pentru CNN că John se afla în elicopter, alături de soția sa, Keri, și de fiica lor, Alyssa, care era colegă cu Gianna.

În elicopterul prăbușit pe 26 ianuarie se mai afla și Christina Mauser (38 de ani), antrenoare la o echipă de baschet feminin a unei școli din California (Harbor Day School, din Corona del Mar). Soțul ei, Matt Mauser, a confirmat decesul acesteia pe rețelele sociale.

‘Copiii mei și cu mine suntem devastați. Ne-am pierdut astăzi frumoasa soție și mamă într-un accident de elicopter. Vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumesc pentru toate urările de bine care înseamnă atât de mult în astfel de momente dificile’, a scris Matt Mauser.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton