S-a aflat cauza oficială a morții lui Edith Gonzalez! Actrița din SALOME și-a plănuit singură înmormântarea

.

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer. Familia actriței din SALOME a dezvăluit recent cauza morții sale și a confirmat că Edith Gonzalez  și-a pierdut viața, într-adevăr, în urma unor complicații legat de cancerul ovarian, cu care a fost diagnosticată încă din august 2016. Víctor Manuel, fratele lui Edith, a dezvăluit că actrița și-a plănuit singură toată înmormântarea și că a primit cu zâmbetul pe buze vestea că va muri.

„Lorenzo Lazo și familia lui Edith Gonzalez, Fuentes, pot confirma publicului că moartea ei a fost cauzată de o deteriorare bruscă a sănătății sale din cauza unei reapariții a cancerului cu care a fost diagnosticată acum trei ani. Ea a rămas activă și a continuat să muncească și n televiziune și la teatru până în ultima clipă cu profesionalismul și pasiunea care au carazterizat-o  întotdeauna', a anunțat familia lui Edith printr-un comunicat.


Actrița Lorena Velázquez, bună prietenă cu Edith Gonzalez, a povestit pentru revista Hola! că mama actriței a suferit un mare șoc după moartea fiicei ei. „Înainte să fie înmormântată, Ofelia a spus că vrea să-și vadă fiica pentru ultima dată. Au deschis coșciugul și ea a strigat:  Vin după tine, copila mea', a povestit Lorena.

„Ea avea dureri minore la spate și obstrucție intestinală. Din acest motiv a decis să meargă la spital. Dar a fost curajoasă. Avea un zâmbet mare pe față când a intrat îns pital și tot cu el a ieșit de acolo', a explicat Victor, fratele lui Edith.


„Felul în care a aflat cât de gravă e situația și cum a vorbit cu medicul…a fost cu adevărat impresionat. După ce a primit teribila veste despre starea ei, ea a zâmbit și la sfârșit i-a făcut medicului cu mâna când a plecat', a mai spus fratele acesteia, citează libertateapentrufemei.ro.