Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9: ”Ne-a spus Iasmina, pe un live pe TikTok, că o să câștige...”

.

Duminică are loc marea finală iUmor 2020, sezon 9, dar s-a aflat deja cine este câștigătorul! Se pare că unul dintre finaliști, Iasmina mai exact, a scăpat porumbelul și le-a dezvăluit fanilor săi de pe TikTok cine este câștigă iUmor 2020, sezonul 9.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În finala show-ului iUmor se înfruntă 13 concurenți care vor lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro. În acest moment există câțiva favoriți cerți dar și un câștigător a cărei identitate ‘a scăpat’ în mediul online.


Cine sunt cei 13 finaliști iUmor 2020, sezon 9

Ela Voineag, fostă prezentatoare a MTV România și Fachirul din Periș, pe care-l cunoștem de pe vremea când lupta în galele Local Kombat se află printre favoriți, însă în finală mai sunt concurenți care și-au dovedit talentul pe parcursul edițiilor anterioare și au obținut un loc în marea finală iUmor.


Georgiana Lupu vine din Bacău iar numărul său de stand-up a devenit deja viral. Ea spune că deși nu a avut o viață ușoară, umorul a făcut-o să depășească obstacolele.

Gabriela Porumbacu este ‘fata înaltă’, care în gala la care a participat a vorbit despre complexele pe care le are din cauza celor 1,85 m pe care îi măsoară.

Petre Dănuț Irinel și-a depășit limitele cu un număr
de stand-up extrem de bun. El a fost prezent și la ediția anterioară de
iUmor, însă prestația lui din 2020 i-a convins pe Mihai Bendeac, Delia
Matache și Cheloo să-l trimită în finală.


Alin Georgescu este bănățean și a făcut glume despre căsătorie, pe care a asemănat-o cu războiul. Momentul lui foarte bun i-a adus un loc în finala iUmor.


Mădălin Ghioc a reușit să impresioneze cu un număr
în care a comparat orașul lui natal, Bacău și cel în care s-a mutat
acum, București. Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare la final iar
concurentul a primit un bilet pentru marea finală iUmor 2020.

Cristi Manolescu și-a depășit cu greu propria
trăsătură de caracter, aceea de a fi introvertit. El a reușit un număr
excelent și a stârnit aplauzele juraților și ale publicului.

Mihai Tasici a venit la iUmor 2020 pentru a se convinge pe el însuși că are umor, pentru că rudele și apropiații l-au convins că este fix invers. Lui Tasici îi place să facă glume, doar că de multe ori nu le înțelege nimeni. Jurații le-au înțeles însă perfect și l-au trimis în finală.


Ștefan Nistor este actor de meserie și i-a făcut pe toți să râdă când a spus că anul trecut a fost la ‘Românii au talent’ iar fanii l-au întrebat dacă nu cumva a greșit emisiunea și trebuia să meargă la iUmor. Acum a venit și s-a ales cu o calificare în finala iUmor 2020.

Iasmina Negrea este un star la TikTok-ului iar
energia pozitivă pe care o emană i-a mpresionat pe jurați la gala la
care a participat. Iasmina are 20 de ani și vine din Timișoara. Printre
urmăritorii ei se numără și Delia, care a recunoscut-o imediat.


Biba Struja nu a făcut glume, în schimb și-a pus în
valoare un talent aproape unic. Poreclit ‘omul-fulger’, Biba este
capabil să aprindă becuri și chiar să fiarbă un ou prin simplul contact
cu propria piele. Perfect pentru finală.

Andrei Ungureanu a impresionat prin faptul că, deși suferă de Sindromul Tourette, el a reușit să-și depășească condiția, să urce pe scenă și să se auto-ironizeze.

Citește și:

Actorul Bogdan Stanoevici, internat suferă de COVID-19 și e internat în stare gravă: ‘A căpătat o infecție nosocomială’


Delia și Loredana, pictorial incendiar împreună! Declarații înainte de finala X Factor: „Suntem mai mult decât colege, suntem prietene'/ INTERVIU

Bianca Drăgușanu și Tzancă Uraganu, surprinși într-o postură neașteptată! S-au distrat împreună la o petrecere

Andrei Ungureanu, câștigător iUmor 2020, ediția 9?

Câștigătorul iUmor 2020 este Andrei Ungureanu, ‘Omul cu Tourette’, conform internauților care pretind că informația respectivă ar fi fost făcută publică de o altă concurentă, Iasmina Negrea, pe contul ei de TikTok. ‘Ne-a spus Iasmina că o să câștige Andrei, pe un live pe TikTok’, a scris una din fanele emisiunii, chiar pe contul oficial al show-ului, potrivit wowbiz.ro.


Rămâne de văzut dacă Andrei Ungureanu este câștigătorul iUmor 2020, însă tânărul este clar unul din marii favoriți din finala iUmor 2020, sezonul 9. Momentul lui din gală, în varianta necenzurată, a strâns peste 1,8 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube al show-ului iUmor. Andrei Ungureanu a devenit cel mai popular finalist iUmor și pe TikTok, acolo unde are deja peste 200.000 de urmăritori și 2,4 milioane de aprecieri.

Cine e Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor 2020


Andrei Ungureanu a fost aplaudat în picioare de toată lumea, în condițiile în care a reușit să transforme boala de care suferă, sindromul Tourette, într-un motiv de glume și autoironie. Andrei Ungureanu se luptă cu ticurile de 17 ani și spune că a fost diagnosticat cu Sindromul Tourette când era copil. El suferă atât de ticuri fizice cât și verbale, iar multe din expresiile pe care le scoate necontrolat sunt înjurături sau cuvinte vulgare.

‘De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare. Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun. 4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie. Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic ‘b…’ sau ‘f…’. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi’, a povestit Andrei Ungureanu la iUmor.

Cheloo a devenit susținătorul lui Andrei Ungureanu. Solistul trupei Paraziții are la activ un album solo intitulat chiar ‘Sindromul Tourette’ și l-a invitat pe posibilul câștigător iUmor 2020 să facă un duet pe piesa care dă numele albumului. Andrei Ungureanu a confirmat că știe piesa și a spus că abia așteaptă să se lanseze în muzica hip-hop.