Ruxi s-a despărțit de iubit, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Nu a avut treabă cu înșelatul. Mai bine...”

 Ifrim Georgiana
.

Ruxi s-a despărțit de iubitul ei, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Fosta concurentă a mărturisit că trece printr-o despărțire. Totul s-a petrecut la scurt timp după ce vedeta a ajuns în țară, susținând că nu este vorba despre infidelitate, ci despre o nepotrivire de caractere. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent întoarsă de la filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Ruxi a făcut câteva declarații despre ceea ce a însemnat experiența din jungla dominicană pentru ea, dar și despre statusul său amoros. Aceasta a susținut că s-a despărțit de iubitul ei în urmă cu câteva săptămâni, când a revenit în România. Cei doi formau un cuplu din luna iunie, însă au pus relația pe pauză când au început filmările pentru reality show-ul difuzat pe Pro TV. Când s-au reîntâlnit, aceștia și-au dat seama că nu vor să rămână împreună.

rux-9-1rux-9-1

Ruxi s-a despărțit de iubitul ei, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. În cadrul emisiunii, vedeta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. Ulterior, aceasta a susținut că și-a propus să-l elimine pe luptătorul MMA din competiție.

Citește și: Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”:”Nu mi-a plăcut niciodată”

Citește și: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Am simţit o scânteie”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina:„El s-a aflat într-o situație dificilă la începutul relației'. Aveau împreună o fetiță

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj dureros după moartea artistului:„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău'

Ruxi s-a despărțit de iubitul ei, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Relația dintre Ruxi și fostul ei iubit s-a înfiripat în luna iunie. După încheierea filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', cei doi s-au reîntâlnit, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

„Am avut pe cineva care trebuia să mă aștepte, dar ne-am certat între timp și gata, s-a terminat! (…) M-am întors din Dominicană și ne-am certat și ne-am despărțit! Dar mă bucur că s-a întâmplat asta, hai să îți spun sincer. Nu era ce trebuie pentru mine. Nu ne înțelegeam, nu mă înțelegea. Nu eram de mult, din iunie. A prins fix plecarea mea, dar cumva m-am întors acasă cu gândul că o să-mi continui relația, însă nu am mai continuat nimic', a spus Ruxi, potrivit fanatik.ro.

„Nu a avut treabă cu înșelatul'

Creatoarea de conținut a ținut să specifice că despărțirea nu a fost provocată de un episod de infidelitate, ci de o nepotrivire de caractere.

„Nu, chiar nu a avut treabă cu înșelatul, din păcate. Mai bine era asta. Era mai ușor să fi fost asta, pentru că înțelegeam. Au fost alte lucruri care țin de caractere, pe care efectiv nu pot să le accept. El nu înțelege asta. Bărbat versus femeie. (…)

Toți bărbații cu care am fost au fost ok, ne certam, dar niciodată nu a fost vreunul violent. Nici măcar nu m-a împins. Nu am avut treabă cu violența, din fericire nu știu nici cum e să iei o palmă. Nu accept așa ceva și sper ca nimeni să nu accepte așa ceva', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Îmi doream o relație serioasă'

Vedeta a mărturisit că nu mai speră la o relație serioasă, ci se concentrează pe muncă și pe dezvoltarea personală.

„Îmi doream o relație serioasă, dar am încetat să îmi mai doresc. Că acest dorit poate că mă face să atrag asemenea bărbați. Prefer să mă ocup de mine și să muncesc, să mă bucur de viață și dacă o să vină, o să vină, dacă nu, nu. Să fac bani și să am bărbați tineri (n.r. râde), atât vreau. Să stau bine la bătrânețe, să îmi dea un pahar cu apă în chiloți și cu pătrățele (n.r. râde)', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton