Ruxi Opulenta, momente de panică la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Dacă îmi cade aia în cap?"

 Dumitrache Laura
.

Ruxi Opulenta a trecut prin momente șocante la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” În timpul unei furtuni, un trăsnet a lovit un copac, iar câștigătoarea sezonului trecut al emisiunii Bravo, ai stil! a fost la un pas să fie lovită de o creangă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedetele care au luat decizia de a face față provocărilor din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, au parte de momente cumplite. Pe lângă probele dificile pe care sunt nevoiți să le învingă, concurenții trebuie să se lupte și cu fenomenele naturii. Ruxi a fost la un pas de tragedie.

sunt celebru scoate ma de aicisunt celebru scoate ma de aici

Furtuna a făcut ravagii în Republica Dominicană. Concurenții au avut de suferit, iar Ruxi a fost la un pas să fie lovită de o creangă, după ce trăsnetul a atins un copac. Din fericire, vedeta s-a ferit la timp și a reușit să se îndepărteze de pericol. Chiar și așa, Ruxi a tras o sperietură zdravănă.

Citește și: Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!Dezvăluiri din culisele emisiunii

Citește și: Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tu faci ce vrei'

Citește și: Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!Dezvăluiri din culisele emisiunii

Citește și: Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Totul vine de la creier. Trebuie să…”

Ruxi Opulenta, momente de panică la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Concurenții din emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici au avut parte de momente de panică. După ce au mâncat din recompensa câștigată la jocul anterior, concurenții din Tabăra Plăcerilor au fost la un pas de tragedie. Mai exact, Ruxi a fost la un pas să fie lovită de o creangă după ce un trăsnet a atins copacul. O furtună puternică a acoperit jungla dominicană, iar concurenții au fost nevoiți să se lupte cu fenomenele naturii. Nici acoperișurile pe care le aveau deasupra paturilor nu i-au ajutat să se adăpostească. O creangă a căzut și a lovit tabla pe care liderul scrie zilnic atribuțiile fiecărui membru.

„A tunat foarte puternic și din tunetul ala s-a auzit, așa, o cracă. Cred că a trăsnit într-un copac. Nu știu ce s-a întâmplat, dar, efectiv, m-am speriat.Am zis ‘Mamă, dacă mai îmi cade și aia în cap. Aveam și orezul în mână, ‘Dacă mai îmi cade și orezul pe jos și rămân și fără orez și cu craca în cap… Simțeam că suntem pedepsiți că am câștigat', a declarat Ruxi.

Concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici s-au speriat îngrozitor

Concurenții emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici s-au speriat foarte tare după ce furtuna a devenit mult mai puternică. Ambele tabere și-au făcut griji pentru ceea ce putea să se întâmple. Chiar și așa, Giani Kiriță a vrut să distindă atmosfera și a glumit spunând că întâmplarea a fost prețul pe care colegii din echipa adversă l-au plătit pentru că s-au bucurat prea tare de mâncarea câștigată.

„V-am zis eu să nu mâncați pepene cu poftă? Nu cumva, că ați mâncat pepenele ăla roșu în fața noastră cu poftă și dă Bărbosu de sus?', a reacționat fotbalistul.

Unui concurent i s-a făcut rău în timpul unei probe

Provocările au testat limitele celor 12 concurenți la extrem, iar rezultatul a fost critic. Actorul Alex Bogdan, face parte din echipa Anisiei Gafton, fiind desemnat la una din probele limită. A fost nevoit să bea un shake care conținea viermi și tarantule, dar și ardei iuti cu picioare de broască.

Această probă i-a creat probleme mari actorului. I s-a făcut rău, iar medicul a fost nevoit să intervină, luând decizia ca Alex să încheie proba. „E de vise rele nu se poate povesti', a spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton