Oficial rus, declarație despre terminarea războiului cu Ucraina: "Țările NATO..."

.

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă să provoace din ce în ce mai multe victime. Volodimir Zelenski luptă pentru pace și speră ca trupele rusești să oprească „operațiunea specială'. Astăzi, Ministrul rus de Externe Alexey Polishchuk a făcut o declarație privind încetarea atacurilor asupra Ucrainei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, la aproape 2 luni de la începerea atacurilor cu bombe și rachete. Ucrainenii, în frunte cu Volodimir Zelenski, își doresc pace și liniște pe pământul lor. Cu toate acestea, se pare că Rusia are un alt plan. Astăzi, Ministrul rus de externe, Alexey Polishchuk a anunțat când va pune stop „operațiunii speciale’, așa cum au numit-o rușii din ziua 1 și până în prezent.

Acesta nu a spus concret care va fi data la care războiul se va opri, însă a subliniat care sunt pașii care trebuie îndepliniți pentru a pune stop atacurilor.


Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți


Rusia a anunțat când se va încheia războiul cu Ucraina!

Rusia a anunțat când se va încheia războiul cu Ucraina! Ministrul rus de Externe a declarat că războiul dintre Rusia și Ucraina se va încheia atunci când toate sarcinile vor fi îndeplinite. Polishchuk a explicat care sunt acestea.

„Operaţiunea militară specială se va încheia la îndeplinirea sarcinilor sale. Printre acestea se numără protecţia populaţiei paşnice din Donbass, demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei, precum şi eliminarea ameninţărilor la adresa Rusiei venite de pe teritoriul ucrainean din cauza capturării acesteia de către ţările NATO’, a spus Polischuk.


Cu toate acestea, el nu a oferit detalii despre modul în care NATO ameninţa Rusia de pe teritoriul Ucrainei.

Volodimir Zelenski: „Analizăm fiecare pas al inamicului’

Volodimir Zelenski susține că armata rusă este în permanență întărită. Acest lucru reprezintă un dezavantaj față de militarii ucraineni, care își dau viața pe câmpul de luptă.


‘Forţele armate ale Ucrainei continuă să facă totul pentru a respinge ofensiva trupelor ruse din Donbas. Trupele ocupanţilor din această zonă devin din ce în ce mai active şi sunt întărite din Rusia. Vedem totul. Analizăm fiecare pas al inamicului. Şi vom oferi un răspuns. Unul greu, a declarat el.

Sursă foto: Hepta, profimedia, arhivă VIVA!