Ruby şi iubitul ei, probleme în Paradis după ASIA EXPRESS: „Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm!”

.

Ruby și Robert sunt împreună de șase ani, dar nu se pot lăuda cu relația perfectă. Se despart și se împacă mai ceva ca la Hollywood, motivul principal fiind gelozia cântăreței. Ruby recunoaște că vede negru în fața ochilor atunci când se apropie o femeie de iubitul ei și se gândește chiar să-i închidă acestuia contul de Instagram pentru e preveni eventualele avansuri din partea fanelor.

Invitați în platoul lui Capatos, Ruby și Robert au revăzut unele momente din ASIA EXPRESS, respectiv crizele de gelozie ale cântăreței și, implicit, certurile dintre ea și iubitul ei. În postura de spectatori la momentele care aveau în prim plan relația lor, cei doi au fost, pe de o parte jenați, de pe alta amuzați.


„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’.

Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm.


 Când ne despărțim e gata, capăt. Știi care e treaba? Până să-și ia tălpășița unul dintre noi, unul se răzgândește. El pleacă mai des, eu sunt cu mamaia, cu pisici. El are unde să se ducă, eu stau cu chirie. În 2-3 zile poate să lase fete însărcinate! Nu poate lăsa pe nimeni, sunt liniștită!’, a spus Ruby, cu zâmbetul pe buze, la „Xtra Night Show’.

Robert, imun la crizele lui Ruby

„Nu puteam fi, nu puteam fi niciodată, taci în p*** mea te rog frumos. Te rog frumos taci din gură. Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști, facem chestia asta mai mult decât alții. De 6 ani suntem așa, în fiecare moment. Așa suntem din prima zi, suntem amândoi încăpățânați. Am plecat de acasă…’ a spus și Robert, amuzat de reacțiile lui Ruby.