Ruby s-a sărutat cu o femeie, la Asia Express, chiar sub ochii iubitului ei!

.

La Asia Express, concurenții devin tot mai puțini, iar probele, tot mai grele, ceea ce-i determină pe concurenți să facă lucruri incredibile. Nic Ruby nu a făcut excepție, aceasta sărutându-se cu o femeie, sub privirile stupefiate ale lui Robert, iubitul ei!


După ce au înfruntat, foamea, ploaia și condițiile mizere, concurenții de la Asia Express au început să vadă lucrurile puțin altfel… Acum sunt mult mai determinați, dar și mai dispuși la concesii. Iar cel mai bun exemplu este modul în care s-a descurcat Ruby la una dintre dificilele probe de ieri-seară. Dat fiind că ar fi putut pleca acasă dacă pierdeau cursa, concurenții s-au străduit din răsputeri să-și ducă sarcina până la capăt și să nu fie pe ultimul loc, poziție ce le-ar fi putut asigura un elefant roșu și, prin urmare, eliminarea.


Ruby și-a lăsat iubitul cu gura căscată sărutând o turistă, la Asia Express.

Nu m-am gândit nicio secundă că o să facă asta’

Una dintre probele eliminatorii i-a obligat pe concurenți să facă rost de zece nuci de cocos, fără bani, pentru a putea ajunge la misiunea următoare. Și pentru că vânzătorii nu au acceptat un asemenea târg, Ruby l-a rugat pe un bărbat din  mulțime să îi plătească nucile de cocos. Acesta a acceptat, însă i-a pus o condiție artistei – să se sărute cu o femeie din public pe care a ales-o el. După ce acesta i-a plătit nucile, Ruby și-a ținut promisiunea și a sărutat-o pe gură pe tânăra aleasă de binefăcătorul ei.


Totul s-a petrecut sub privirile stupefiate ale lui Robert, iubitul vedetei, ca ce a mărturisit că nu m-am gândit nicio secundă că o să facă asta’. Ruby a recunoscut ulterior că… eu mi-am evaluat un pic terenul… Am văzut-o’.

Foto: Captură video „Asia Express'