Roxana Vasile de la Chefi la cuțite e însărcinată! Primele imagini

.

Roxana Vasile de la Chefi la cuțite este însărcinată! Anunțul a fost făcut de prietena ei bună, Gabriela Porumbel, cunoscută ca Porumbița de la Chefi la cuțite. Fosta concurentă a postat și o imagine cu Roxana, căreia îi urează „Naștere ușoară”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Porumbel a fost eliminată recent de la Chefi la cuțite, din echipa lui Florin Dumitrescu, iar Roxana Vasile a fost concurentă în sezonul trecut și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Fetele sunt bune prietene și s-au susținut reciproc pe parcursul show-ului culinar.


„Naștere ușoară!!!’, i-a transmis Porumbița Roxanei Vasile de la Chefi la cuțite, pe InstaStory, și a postat un selfie împreună cu ea. Roxana radiază de fericire și abia așteaptă să devină mămică.


La rândul său, Porumbița are o fetiță și a povestit într-un episod al Chefi la cuțite prin ce dramă trece. Antonia Maria, fiica ei, suferă de o formă de autism, iar mama ei se luptă zi de zi pentru a-i oferi o viață normală.

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria. Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată. Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil.


Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât. Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase. Fetița mea are autism’, a declarat Gabriela Porumbel la Chefi la cuțite.

Citește și: Designerul Philipp Plein a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă! Ce acuzații i-a adus

Citește și: Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primit

Citește și: O mai ții minte pe Marina Voica? Cum se descurcă cântăreața la 83 de ani, fără copii, fără soț și fără pensie


Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări’/ EXCLUSIV

Roxana Vasile de la Chefi la cuţite a gătit pentru prinţul Harry şi Meghan Markle

Roxana Vasile a impresionat juriul Chefi la cuțite încă de la preselecții, atât cu pieptul de raţă pe care l-a gătit, cât şi cu experienţa sa profesională. Tânăra a dezvăluit că a gătit pentru mai multe vedete, printre care şi prințul Harry și soția sa, Meghan Markle.


Am ajuns să lucrez Goldsmiths Hall, am ajuns să fiu acolo sous chef. Este la palatal unde Regina își ține toată averea și obiectele de artă. Nu am gătit pentru regină, dar am ajuns să gătesc pentru Harry și Meghan. Am făcut cunoștință cu ei. Mi-a plăcut de ea, era foarte timidă și liniștită‘, a declarat Roxana, la emisiunea „Chefi la cuțite’.

Tânăra a crescut în România până la vârsta de şase ani, când părinţii săi au divorţat, iar ea a plecat în Grecia cu mama ei. Acolo a făcut și o școală de bucătari, însă pasiunea sa pentru gătit este una moștenită, fiindcă tatăl și mulți alți membri de familie au fost bucătari. După ce a lucrat patru ani în Marea Britanie, Roxana Vasile a decis să se întoarcă în România.


Tatăl meu este bucătar, la fel ca o mare parte din familia lui. S-ar putea spune că pasiunea s-a transmis prin sânge. A fost modul meu de a-l simți aproape de mine. Bucătăria m-a ținut legată de casă, de România.


Reușești să triumfi doar dacă pasiunea se află la bază. Meseria asta m-a format și m-a ajutat să învăț să îmi spun punctul de vedere‘, a povestit Roxana Vasile la Chefi la cuțite.

Când am ajuns în Londra am trecut prin una dintre cele mai importante experiențe din viața mea din punct de vedere profesional. Am lucrat la Goldsmiths Hall, locul unde Regina își ținea capodoperele de artă și aurul.

Făceam mâncare pentru elita Londrei, pentru cei mai mari generali ai armatei, aviatori și mulți alții. Totul era fascinant. Mâncarea era servită pe farfurii cu aur sau din argint vechi de peste o sută de ani, pe care nici măcar nu aveam voie să le ținem în bucătărie.„, a mai spus Roxana Vasile.