Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș: „La capitolul ăsta...”

.

Roxana Vancea este o femeie norocoasă! A vorbit deschis despre relația părinților ei cu Dragoș, dar și despre cum se înțelege cu soacra. Astfel, s-a aflat nu doar că o iubește soacra, dar și părinții ei, la rândul lor, îl plac pe alesul inimii ei și, mai ales, pe copilul lui dintr-o relație anterioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Roxana Vancea va devenit mamă și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, după cum a afirmat chiar ea. De când l-a cunoscut pe soțul ei, Dragoș, viața i s-a schimbat complet. A renunțat chiar și la pozele sexy, atât de populare pe conturile sale de socializare.

Roxana și Dragoș s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani și din acel moment ea s-a dedicat aproape în exclusivitate familiei sale, mai ales că soțul ei are un băiețel dintr-o altă relație care o adoră și pe care ea, la rândul ei, îl iubește ca pe propriul copil.


Roxana Vancea: „Ai mei dunt leșinați după Milan’

Din fericire, și familiile lor se înțeleg foarte bine între ele, situație nu foarte des întâlnită. Roxana spune că părinții ei îl plac pe soțul ei, dar și mai mult pe fiul lui.

„Dragoș se înțelege foarte bine și cu tata și cu mama, la fel și mama lui Dragoș cu ai mei! La capitolul ăsta amândoi suntem norocoși. Și eu am o soacră care mă iubește și îi pasă mult de mine și el niște socrii care îl iubesc mult.

Ai mei sunt leșinați după Milan, le-a intrat la suflet de la început. Nu s-a pus vreodată problema să facă vreo diferență că nu e nepotul lor sau ceva. Îl iubesc foarte mult când mă sună și mă întreabă înainte ce face Milan și apoi ce fac eu„, a declarat Roxana Vancea pentru playtech.ro.


Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu:„Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…


Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…/ EXCLUSIV

Roxana Vancea: „Dragoș e mereu atent cu mine’

Roxana Vancea a fost o gravidă norocoasă, care s-a bucurat de multă atenție și din partea soțului, care a fost extrem de grijuliu cu ea.

„Dragoș e mereu atent cu mine! Întotdeauna a pus nevoile mele și ale copilului înaintea nevoilor lui și pentru asta îl apreciez maxim. E foarte atent, foarte grijuliu cu mine, nu mă plâng de acest lucru. Cred că are mai multă grijă de mine decât am eu„, a mai spus Roxana.


Roxana nu a avut nici o emoție înainte să devină mamă, pentru că a avut deja experiență cu Milan, fiul lui Dragoș.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.


Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca’, a spus Roxana Vancea recent.