Roxana Vancea, detalii despre nuntă și botez: "Vreau să fim doar cu familia"

.

Roxana Vancea a vorbit despre nuntă și botez, acest din urmă eveniment fiind amânat pentru finalul lunii mai. Planul făcut de Roxana Vancea și soțul ei este ca botezul să fie un eveniment în familie, urmând ca petrecerea grandioasă să aibă loc odată cu nunta. De ce a decis, totuși, Roxana Vancea să amâne botezul micuțului Ayan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Roxana Vancea a devenit mama unui băiețel pe data de 17 noiembrie și acum pregătește botezul. Fosta asistentă TV a ales ca dată a evenimentului sfârșitul lunii mai, când micuțul va avea șase luni, amânându-l din mai multe motive.

De ce a amânat Roxana Vancea botezul fiului ei

În cele din urmă, data stabilită pentru botezul micuțului Ayan este cândva la finalul lunii mai. Deși inițial, Roxana Vancea ar fi vrut să-l creștineze mai devreme, din mai multe motive a fost nevoită să amâne evenimentul.


„Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșolită, apoi am intrat în Postul Paștelui’, a declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.

Cum va fi botezul pregătit de Roxana Vancea pentru fiul ei

Roxana Vancea își dorește, după creștinarea lui Ayan, să dea doar o masă în familie, cu rudele și prietenii cei mai apropiați. Fără petrecere gradioasă, cu sute de invitați și lăutari, așadar.

„Vreau să fim doar cu familia, la biserică, apoi să facem o masă cu apropiații’, a mai spus Roxana Vancea.


Citește și: Smiley, după ce a fost criticat pentru filmulețul în care se sărută cu Gina Pistol: „Pentru cei scandalizați…

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți/ EXCLUSIV

Ce spune Roxana Vancea despre nuntă

În schimb, Roxana Vancea anunță o petrecere ca-n povești cu ocazia cununiei religioase cu tatăl copilului său. Chiar dacă momentan nu știe când va avea loc pentru că nu ales o dată anume, Roxana este sigură că va da o petrecere pe cinste la care va invita toți prietenii.


„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face’, spune Roxana Vancea.


Ocupată cu botezul și nunta, Roxana Vancea nu se întoarce la muncă

Deși se află în concediu de maternitate, Roxana nu duce lipsă de oferte, de a reveni mai repede la muncă. Vedeta spune că a primit propunerea de a se întoarce în televiziune, dar a refuzat-o.

„Nu m-am întors la muncă. O voi face-o abia după ce încep diversificarea cu cel mic, acum îl hrănesc numai la sân, e călare pe mine. Din oră în oră îi dau să mănânce. Așa că este exclus să pot accepta în acest moment vreun proiect TV.


Mi-au propus să fac parte din emisiunea aceea cu mămicile, de la Antenă, la care am mai fost, dar nu, pentru că Ayan e prea mic. De fiecare dată, când am fost ca invitată, am luat-o pe mama după mine, împreună cu copilul. Dar e foarte greu așa’, a mai declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.