Ce mesaj emoționant i-a transmis Șerban Copoț soției lui, Roxana, de ziua de naștere: „Te am pentru tot restul vieții”

.

Roxana, soția lui Șerban Copoț, și-a sărbătorit ziua de naștere. În urmă cu o zi, în familia prezentatorului de la iUmor a avut loc un eveniment special, mai exact aniversarea soției sale. Cu această ocazie, fostul membru din trupa „Animal X' a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în dreptul cărora a scris un mesaj romantic și plin de emoție. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Șerban și Roxana Copoț formează un cuplu din anul 2006 și sunt căsătoriți din anul 2015. Cei doi au împreună doi copii, respectiv doi băieți și o fată. Soția prezentatorului TV este o fire destu de discretă, motiv pentru care nu postează prea multe fotografii pe rețelele de socializare. La polul opus, Șerban Copoț se mândrește cu familia lui și obișnuiește să publice texte emoționante pe contul de Facebook. Pentru că soția lui și-a sărbătorit ziua de naștere, acesta nu a putut rata momentul și i-a dedicat făcut o adevărată declarație de dragoste.


Roxana, soția lui Șerban Copoț, și-a sărbătorit ziua de naștere. Dincolo de viața profesională, prezentatorul TV este un familist convins și își dedică mai tot timpul soției și celor trei copii. De-a lungul timpului, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, pe care o și numește „jumătatea sa mai bună’.


Citește și: Șerban Copoț a răbufnit după ce a fost criticat că are mulți copii:„Tac de prea mult timp. O societate bolnavă…’

Citește și: Șerban Copoț, soția și cei trei copii, diagnosticați cu COVID-19:„Febră foarte mare’. Cum se simt acum

Citește și: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica.Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia…’. Gheboasă susține că a plecat de la Survivor 2023 din cauza condițiilor grele

Citește și: Delia s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța exotică din Thailanda:'Arăți trăsnet, ești superbă'


Roxana, soția lui Șerban Copoț, și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe rețelele de socializare, prezentatorul de la iUmor a publicat două fotografii cu soția sa. Roxana și-a sărbătorit ziua de naștere, iar partenerul acestuia i-a făcut o declarație de dragoste în mediul online.

„La multi ani, puiule! În mod normal nu sunt genul care să îşi arate sentimentele în public, însă, când e vorba de tine, nu mai am nici o ruşine. Am aşa, din când în când, câte un sentiment de bucurie când mă gandesc cât de norocos sunt că te am. Mă apucă aşa din senin şi îmi aruncă pe față un zâmbet hoț, de parcă aş avea toți sacii în căruță.


Şi te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă. Pentru că… am fost făcuți unul pentru celălalt. Pentru că… dragostea nu durează doar 3 ani. Pentru că… îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit. Pentru că… mi-ai dăruit o familie pe care o creştem şi o ocrotim împreună dar mai ales pentru că eşti jumătatea mea. Jumătatea aia bună. La mulți ani jumătatea mea cea bună’, a scris Șerban Copoț pe Facebook.

Cum s-au cunoscut cei doi


Într-un interviu pentru Viva!, Șerban Copoț a spus cum a întâlnit-o pe soția sa. Cei doi au început relația în urmă cu 17 ani, susținând că a fost dragoste la prima vedere.

„Ea era model şi eu artist. Ne-am cunoscut la un eveniment unde ea era pe podium şi noi trebuia să cântăm. O singură dată a trebuit să ni se întâlnească privirile şi parcă am ştiut că e ceva special acolo. Restul a venit de la sine’, a susținut prezentatorul.


Soția prezentatorul a pierdut o sarcină

În vara anului 2015, soția prezentatorului a pierdut o sarcină, fiind unul dintre cele mai dificile momente din căsnicia lor. Cu toate acestea, la câteva luni distanță, Roxana a rămas din nou însărcinată, cei doi fiind binecuvântați cu cel de-al doilea copil al lor.

Roxana a devenit mamă pentru prima dată în anul 2011, atunci când a adus pe lume un băiețel. În 2016, a venit pe lume cel de-al doilea copil al lor, iar în 2020 aceștia au devenit părinții unei fetițe.

Sursa foto: Facebook