Roxana Iliescu a gatit italieneste

.

Cu ocazia lansarii unui nou magazin online de gourmet italian din Romania, I REGALI DI FRANCESCA, Roxana Iliescu a gatit italieneste impreuna cu profesoara sa de gatit din Italia, Susanna Badii, care s-a aflat in Romania pentru cateva zile.

 


Cea mai respectata Maestra di Cucina din Toscana, Susanna Badii, a demonstrat cat de usoara devine arta culinara cu cele mai bune ingrediente din Itallia. Prosciutto di Parma, Toscano si San Danielle, fabuloasele branzeturi cu trufe, peperoncino sau piper, pecorino toscano, ulei de masline extravirgin presat la rece, pastele din germeni de grau Morelli, cremele tartinabile cu anghinare, pesto sau masline Sommariva, producator exclusiv de produse BIO, sosurile gata pregatite (funghi porcini, rrabiata, basilico) dar 100% naturale de la Prunotto sunt doar cateva dintre bunatatile importate exclusiv de I regali di Francesca de la micii producatori artizanali din Italia.


 

Susanna Badii este colaboratoarea constanta a productiei „Prova del Cuoco' de la Rai Uno dar si initiatoarea uneia dintre cele mai prestigioase scoli de bucatarie din Toscana, pe care a absolvit-o si MC-ul serii, Roxana Iliescu.

 

Lansarea a adunat insa mai multi elevi celebrii interesati de bucataria mediteranean – Monica Tatoiu, Thea Haimovitz, Nora Seroussi, Livia Dilia, Mirela Vescan, Stephan Pelger, Deea Buzdugan.

 

[gallery ids=""]

 

 

Foto: PR