Roxana Hulpe de la PRO TV, dezvăluiri despre relația cu Alex Petricean de la Masterchef. Cum s-au cunoscut și ce a atras-o la el

.

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a dezvăluit, în premieră, cum a început relația ei cu Alex Petricean de la Masterchef. Roxana Hulpe a povestit cum s-au cunoscut și ce anume a atras-o la celebrul bucătar poreclit „Dartagnan'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la „Vorbește lumea’, Roxana Hulpe a povestit despre cele mai importante schimbări din viața ei, dezvăluind în același timp și câteva planuri de-ale sale de viitor cu Alex Petricean, celebrul bucătar de la Masterchef.


Roxana Hulpe trăiește de aproape trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Petricean, poreclit „Dartagnan’. Acesta a devenit cunoscut publicului în special după participarea sa la prima ediție de MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.


Roxana Hulpe a povestit și cum l-a cunoscut pe iubitul ei, după ce a mers pe teren să filmeze un material. „În ziua aia am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut.

Era așa… foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar chiar știe ce face și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept’, a declarat Roxana la Vorbește Lumea.


După Masterchef, Alex Petricean a ajuns unul dintre cei mai apreciați bucătari din România

Alex Petricean are 33 de ani și a devenit cunoscut prin participarea la MasterChef, în primul sezon. În prezent, este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și și-a deschis propriul restaurant.


Alex a fost în echipa lui Florin Dumitrescu și, cu toate că foarte tânăr la vremea aceea, s-a afirmat prin preparatele lui. A învățat să gătească în timpul studiilor, în Belgia, când îi era dor de mâncarea de acasă.

Participarea la Masterchef i-a schimbat viața și în urmă cu ceva timp, Alex a povestit cum a ajuns să se înscrie în emisiune. ‘Am aplicat când eram în Belgia și începusem să gătesc. La televiziunea de stat din Belgia era MasterChef USA sezonul doi. Și pentru că tot timpul mă uitam pe Știrile PRO TV, am văzut un anunț cu înscrierile la MasterChef. Eu m-am înscris undeva prin iunie și ei mi-au răspuns în decembrie. Nici nu mă mai așteptam să se întâmple ceva. Și asta a fost. Am lucrat în foarte multe restaurante după MasterChef, dar nici unul al meu’, a spus el.


Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu: „Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro'

Steliana Sima are COVID-19! Primele declarații ale cântăreței de muzică populară: „Nu mă simt deloc bine'

‘Am lucrat înainte în publicitate, făcusem scrimă 15 ani, iar atunci veneam de la un master din Belgia și nu mă mai regăseam. Era și perioada aceea ciudată de tranziție politică și parcă nu-mi găseam locul. Pasiunea cu gătitul a apărut cu vreo șase luni înainte de ‘MasterChef’ și s-a concretizat foarte repede. Pentru că am fost plecat la studii în Bruxelles și acolo m-am trezit că nu am ce mânca.


Eu tot timpul am stat în România și pe lângă ai mei, care gătesc foarte mult, tot timpul aveam ritualul mesei de duminică, unde se puneau toate bunătățile pe masă și dându-mi seama că asta îmi lipsește foarte mult, m-am apucat de gătit. Ușor, ușor, la început cu mama la telefon, eae mi-a explicat cum să fac o ciorbă, cum să fac o varză călită’, a povestit Alex Petriceanu, potrivit Libertatea.