Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cel mai nou cuplu de la Survivor? "Se înfiripă ceva drăguț"

.

Se pare că și în acest sezon am putea avea parte de un cuplu: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. După ce echipele au primit forțe proaspete, unui dintre concurenții noi i-a atras atenția Roxanei Ghiță. Frumoasa Războinică a mărturisit cu sinceritate că și-ar dori să aibă parte de o relație cu noul ei coleg.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Amândoi sunt tineri, frumoși și singuri. Greutățile i-au unit pe cei doi concurenți, care au început să petreacă tot mai des timpul împreună. Atât Roxana, cât și Andrei și-au deschis sufletul și au început să povestească despre viața personală. Venirea noului Războinic a emoționat-o pe Roxana, pentru că i-a adus aminte de România și de casă.


„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă', a recunoscut Roxana Ghiță.


Roxana Ghiță s-a îndrăgostit de Andrei Dascălu de la Survivor

Frumoasa roșcată a suferit enorm, înainte să ajungă în competiție. Povestea ei de iubire cu cel care i-a fost alături timp de trei ani a ajuns la final. Însă, acum pare că norocul este de partea ei, căci și Andrei Dascălu ar fi dat semne că o place.

Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu’, a mărturisit Războinica.


Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Primele declarații ale afaceristului

Citește și: Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 ani

Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor


Frumoasa Războinică se iubea de 3 ani și jumătate cu Eduard. Lucrurile păreau să fie cât se poate de serioase, iar relația lor părea să fie una extraordinară. Anunțaseră inclusiv că se mută împreună, după ce au plecat la studii în Anglia.

Nu se știe exact care este motivul despărțirii lor, însă ruptura s-ar fi produs chiar înainte ca Roxana Ghiță să plece în Republica Dominicană, la Survivor. Întâi, Roxi nu a mai postat fotografii cu iubitul ei, apoi bărbatul a început să se pozeze constant alături de o altă femeie, de care pare să-l lege mai mult decât o simplă prietenie, potrivit kanald.ro.


Cine este Andrei Dascălu de la Survivor

Andrei are 22 de ani și este originar din Constanța. Tânărul este sportiv de performanță, practicând box în liga de performanță. Concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor practică sport de contact încă de la vârsta de 11 ani. Timp de zece ani a făcut box în liga amatorilor. Andrei Dascălu este campion pe sudul Angliei, clasându-se în top 10 la categoria lui în Marea Britanie, potrivit wowbiz.ro.


Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit‘, a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare. Dacă va câștiga marele premiu la Survivor, Iulian Dascălu vrea să doneze o parte din câștig. Cealaltă parte plănuiește să le-o dea părinților.