Roxana Ghiță l-a sărutat pe Andrei de la Survivor, dar refuză să fie iubita lui. Ce s-a întâmplat între ei

.

A existat o apropiere evidentă la Survivor, între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu și Războinica a recunoscut că s-au sărutat în Dominicană, dar este sigură că relația nu va continua și în afara concursului. Chiar dacă a lăsat impresia, în momentul eliminării de la Survivor, că îl va aștepta pe Andrei afară, Roxana spune că realitatea e alta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana spune că nu a existat între ea și Andrei o poveste de dragoste în adevăratul sens al cuvântului, ci mai mult o relație nevinovată în care a avut loc cel mult un sărut între ei. Războinica este convinsă că relația lor nu va continua în afara competiției, când se va întoarce și Andrei în România.


Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.


Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere.' , a declarat Roxana Ghiță.

Roxana a recunoscut că s-au sărutat în junglă, dar asta nu înseamnă mare lucru și chiar dacă Andrei este un bărbat la adresa căruia are numai cuvinte de laude, relația lor nu va continua.

„O persoană frumoasă, este foarte frumos, Andrei chiar e frumos, e înalt, o persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea, adică stăpân pe sine, încrezător și sincer, puternic, pot să continui…Daca ne-am pupat? Ne-am pupat, ne-am pupat’, a dezvăluit Roxana depre Andrei. 


Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citeste si: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la Guvern

Citeste si: Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: „I s-a făcut rău, din nou'


Roxana Ghiță crede că ochii care nu se văd se vor uita și pentru că nu nu s-au înfiripat sentimente solide între ei, timpul fiind foarte scurt, Războinica nu crede că povestea lor este suficient de puternică pentru a rezista testului timpului.

„Nu cred ca o sa fim impreuna. Eu sunt destul de sigura ca nu vom fi, sunt multe luni.' , este convinsă Roxana.


Roxana ar mai repeta oricând experiența Survivor

Întrebată dacă ar mai repeta experiența Survivor, acum că se află în confortul casei ei, după eliminarea din competiție, Roxana Ghiță a răspuns afirmativ.

Fosta Razboinica a mai declarat ca deja foarte multi oameni o opresc pe strada recunoscand-o: „As
mai repeta experienta. Nu imi e frica de ceva, mi-e frica de o viata in
care sa nu fac ce imi place. Nu ma simt adaptata la viata asta normala.
Ma recunoaste lumea pe strada. Nu am avut aspiratii de vedeta sau
faimoasa. E straniu cand ma recunoaste lumea. Sper sa dau un exemplu
pozitiv oamenilor. '