Roxana Dobre a împlinit 34 de ani! Ce cadou i-a făcut Florin Salam

 Dumba Gabriela
.

Roxana Dobre a împlinit 34 de ani, iar cadoul romantic al lui Florin Salam pentru iubita lui a emoționat pe toată lumea. Cei doi au tot ce-și pot dori, astfel că orice dar material pentru femeia care i-a dăruit trei copii ar fi neînsemnat. Astfel, Roxana spune că dragostea și respectul iubitului ei sunt cele mai frumoase cadouri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La lăsarea serii, într-o hală în care se filma un videoclip, Florin Salam a ajuns la Roxana Dobre lui cu un buchet imens de trandafiri roșii și albi. A sărutat-o și toți invitații i-au cântat sărbătoritei „La mulți ani!'. De asemenea, și Betty, fiica lui Florin Salam, i-a făcut o surpriză Roxanei împreună cu alte prietene de-ale brunetei. Acestea au surprins-o cu un tort și i-au cântat, bineînțeles, „La mulți ani'.

192301668_294863388963680_1337056923577989204_n192301668_294863388963680_1337056923577989204_n

Surpriza surprizelor a fost din parte unuia dintre finii cuplului. Roxana le-a arătat tuturor că a primit o valiză plină cu bani de la finul ei Mihnea, potrivit cancan.ro.

Ce spune Roxana Dobre despre relația cu Florin Salam

Roxana Dobre a recunoscut că niciodată nu se ceartă cu soțul ei atunci când acesta vine de la concerte, spunând că „distracția e distracție'.

„De câte ori venea de la concertele lui, eu nu m-am certat cu soțul pe prostii. E vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Un bărbat când își iubește soția, o iubește. Distracțiile lui sunt pur și simplu distracții și punct.

Asta nu înseamnă gelozie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am sentimentul de femeie frustrată și știu ce soț am și ce pretenții am de la mine și cum sunt eu ca femeie vizavi de mine', a declarat Roxana Dobre la un moment dat, potrivit spynews.ro.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună din 2014, atunci când s-au întâlnit într-un club din Capitală. Cei doi își doresc să mai facă un copil împreună, al patrulea. Florin Salam și Roxana Dobre au trei copii, Simon Ștefan (3 ani) Jacqueline (5 ani şi 10 luni) şi pe Rania (4 an şi jumătate).

Citește și: Scandalul dintre Florin Salam și familia fostei soții ia amploare. Cumnatul lui l-a amenințat grav, cu moartea: „E ultima zi a lui

Citește și: Betty Salam, reacție tranșantă în scandalul în care este implicat tatăl ei, acuzat că și-a agresat soția: „Această femeie…’

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu.Ce nu s-a văzut la TV

Se pregătesc de nuntă

După aproape șapte ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam își doresc și nuntă, eveniment pe care l-au amânat de prea multe ori până acum.

‘Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ‘nașpa’ în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit’ , spunea Roxana Dobre anul trecut, însă pandemia le-a amânat încă o dată planurile.

‘O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu’ , spunea logodnica lui Florin Salam în 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton