Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit în secret! Imagini exclusive de la cununia civilă!

.

În doar câteva luni, viața ei s-a schimbat radical! La scurt după divorț, Roxana Ciuhulescu l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu și a rămas însărcinată, iar azi s-a căsătorit în secret!


 

O prezență discretă în spațiul public, Roxana Ciuhulescu a avut o viață sentimentală presărată cu multe întâmplări care ar face orice femeie să se simtă nefericită. Puțini își mai amintesc faptul că a avut o tentativă de divorț, în urmă cu aproape zece ani și că, ulterior, s-a chinuit să rămână însărcinată, dar fără rezultat. Însă, destinul i-a pregătit o surpriză de proporții Roxanei, viața ei schimbându-se la 180 de grade, în doar câteva luni. Mai ceva ca-n filme! Astfel, vara trecută a divorțat, iar la câteva luni l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu, cel care, astăzi, a convins-o să spună Da’ în fața ofițerului stării civile. Cei doi urmează să devină părinți, peste numai câteva luni și, desi sunt extrem de fericiți, se pare că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Motiv pentru care Roxana Ciuhulescu și partenerul ei au ales să se căsătorească în secret, invitații fiind anunțati pe ultima sută de metri, chiar în seara de dinaintea evenimentului.


 

A vrut să facă fertilizare in vitro

Roxana și-a dorit să devină mamă, încă o dată, și în timpul mariajului, trecut, dar destinul i-a fost potrivnic. Cum a făcut, în trceut, tratamente și nici măcar acelea nu au dat rezultate, vedeta a fost la un pas să o ia de la capăt cu toate aceste chinuri, și acum. Dar, surpriză, nu a mai fost nevoie, întrucât a rămas însărcinată pe cale naturală:

 

M-am speriat când am aflat că sunt însărcinată, nu mă așteptam. Intenționam să fac fertilizare in vitro, dar uite ca Dumnezeu a vrut să vină pe cale naturală. Chiar mi am ales un medic de la clinica cu cea mai mare reușită din România la fertilizari si stimulari și tot el a rămas să mi supravegheze sarcina. Mă sperie puțin și vârsta, că nu mai am 20 și ceva de ani, dar sper că o să fie totul bine’, ne-a declarat Roxana, în urmă cu doar câteva săptămâni.


 

Fotografii: Adrian Manolache