Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru jurați, după ce a ratat trofeul: "Mă bucur că..."

.

Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din istoria emisiunii. A ajuns la un pas de marele premiu, dar câștigătorul a fost Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea. Ce se întâmplă acum cu frumoasa brunetă?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La doar 27 de ani, Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este chef într-un restaurant din Capitală, iar preparatul ei nu a înșelat așteptările juraților, care, deși i-au adus și câteva critici, i-au lăudat preparatul – delicioasă rețetă de piept de rață cu vin roșu. Ulterior, tânăra le-a povestit celor trei șefi că nu este la prima participare la un concurs, chiar dacă această competiție i-a dat cele mai mari emoții.


„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite.


Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru jurați

Chiar și după emisiune, frumoasa brunetă nu stă degeaba. Chiar dacă ea a făcut parte din echipa Bulinelor, condusă de Chef Florin Dumitrescu, îi respectă la fel de mult și pe ceilalți Chefi: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Experiența de la Chefi la cuțite a fost una foarte frumoasă, iar mie îmi plac foarte mult competițiile. Eu am participat și la Arena Bucătarilor, UniChef România și San Pellegrino Young Chef. Am rămas cu o experiență frumos trăită și mă bucur că i-am cunoscut și pe cei trei chefi. Mă bucur că am câștigat inimile publicului.


Da, am început și canalul de Youtube pentru a oferi publicului și tehnici de gătit, nu doar rețete. Oamenii au nevoie să învețe tehnici și plating-uri ca farfuriile să fie mult mai frumoase și corect gătite la ei acasă. Voi avea și invitați surpriză pentru public', a afirmat ea, pentru Fanatik.

Citește și: Cum arăta Roxana Blenche, înainte de Chefi la Cuțite. Era blondă și se îmbrăca sexy


Citește și: Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit: ‘Să ne fie într-un ceas bun’

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit vizibil, după ce s-a apucat de sport!

Citește și: Șerban Huidu, adevărul despre Cronica Cârcotașilor și scandalul cu Mihai Găinușă: „Nu mai vorbim din 2015′

Ce proiect nou pregătește Roxana Blenche

„Am să particip în cât mai multe competiții pentru că ele te fac să te autodepășești. Cât despre următoarea competiție detaliile le voi publica în viitorul apropiat! Competițiile te scot din zona de confort și te fac să devii mult mai creativ și mai bun.


Să fii bucătar este o meserie foarte grea! Trebuie să fi ambitios, muncitor și să citești cât mai multe cărți culinare profi pentru a te dezvolta. Dacă vrei să devii chef trebuie să o faci din suflet pentru că viața ta se dedică acestei meserii în care muncești foarte multe ore', a adăugat Roxana Blenche.


Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite

Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare.

Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Acum este head chef la Melt Restaurants și participă la competiții internaționale de cooking.