Rona Hartner s-a filmat în timpul sedinței de chimioterapie, după operația de cancer la colon!

.

Pe 25 februarie, Rona Hartner era operată de urgență după ce îi fusese depistată o tumoră malignă la colon. Acum, artista face chimioterapie, procedură cu privire la care a vrut să-și țină fanii la curent, ceea ce și făcut. Rona Hartner s-a filmat în timpul primei ședințe de chimioterapie și a făcut totul public!

Recent, Rona Hartner a trecut printr-o grea încercare, artistei fiindu-i depistată în ultima clipă o tumoră la colon care s-a dovedit a fi malignă. Spre deosebire de tatăl său, care a pierit din cauza aceleiași maladii crunte, artista a avut noroc, operația salvându-i viața. Artista se simțea deja rău de câteva săptămâni, așa că s-a prezentat la Urgență, unde a primit teribila veste… „În aceeași zi în care am fost la spital, aveam și biletul de avion pentru a mă reîntoarce în Franța. M-a trimis la domnul doctor Beuran să vadă ce este cu mine, ca să văd dacă mai iau avionul la ora 10. Am ajuns la ora 8 dimineața la domnul doctor Beuran.
Cum i-am spus starea mea, dânsul m-a întrebat direct: Cât mai așteptai? Fără nimic altceva. Doar i-am spus cum mă simt. Așteptai să mori? I-am zis NU! El deja știa! M-a trimis de urgență la tomograf, am avut confirmarea că e ceva rău în zona colonului, specialitatea lui. Mi-a zis apoi: Nu mai plecați în nicio Franța, acum peste o oră, Eu vă operez și tot ce găsesc în neregulă, tai!. Am spus: OK!, povestea Rona pentru mamicamondena.ro.


Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă

Artista a fost operată și, dat fiind că evoluția a fost favorabilă, pe data de 5 martie a fost externată. Acum, Rona este în Franța, unde a fost operată din nou și a început ședințele de chimioterapie. „Am început și prima chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Toate astea le-am halit eu. Dar trebuie făcut, ce să facem?! Am șansa să fiu cu o foarte bună echipă aici, la Spitalul Sfânta Margarita. Și sunt cam obosită după prima ședință. Dar iau tot felul de sucuri, beau apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale, ca să rezist cât de cât. Am avut, bineînțeles, rozariul cu mine toată ziua. M-am închinat. Am o carte – Arta de a fi liber.


Am mâncat de prânz. Sunt venită de la nouă dimineața. Am avut acea operație, pe operație mi s-a implantat cateterul… Mă trec toate căldurile. Am o senzație totuși că e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. E o stare febrilă așa. Nu aveam ce să fac. Cu ceai de mușețel nu ar fi trecut. NU am voie să bag mâna în apă rece, nu am voie să ating nimic ce e rece, nu am voie să mănânc nimic ce e rece. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste’, și-a încheiat Rona Hartner emoționanta mărturisire.  Nu putem decât să sperăm că, în următoarea filmare, o vom vedea la fel de energică și de veselă cum o știm…