Rona Hartner, primul concert după chimioterapie. Nici n-ai zice că a avut vreodată cancer, energia ei este molipsitoare! VIDEO

.

Rona Hartner este o adevărată luptătoare. Greu de crezut, însă, aflată la finalul unui tratament chinuitor de chimioterapie urmat în Franţa, artista a cântat şi a dansat aseară, în Bucureşti, de parcă nu ar fi avut niciodată cancer.

Energia Ronei este molipsitoare, este optimistă şi i-a asigurat pe toţi cei care au aplaudat-o luni seară, unde a cântat în cadrul unui eveniment monden, că se simte excelent.


În ciuda suferinţei crunte prin care a trecut anul acesta, Rona Hartner nu doar că are puterea să zâmbească, dar îi încurajează pe cei din jur să se bucure de viaţă.

Pe 5 octombrie s-a căsătorit cu alesul inimii ei, francezul Herve Camilleri şi a radiat de fericire. A ales să poarte un port tradiţional maramureşean şi pe cap o coroniţă de flori.

 

„Azi e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourdhui je me marie hopaaaa', a scris Rona Hartner pe pagina sa oficială de Facebook, pe 5 octombrie.


Deşi nunta a avut loc în Franţa, Rona şi-a servit invitaţii cu sărmăluţe şi mămăligă.

Herve a fost tot timpul alături de Rona, în cea mai cruntă perioadă a vieţii sale.

„El m-a a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizand în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă […] A trait un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape’, a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars.


Rona Hartner a avut o tumoare pe colon

În primăvară, Rona Hartner a ajuns la spital după ce a acuzat stări de rău, iar mdicii i-au dat vesta că are o tumoare pe colon și trebuie operată.


„Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv.

Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec. Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament post operatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie. I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic’ , declara Rona Hartner în martie.