Rona Hartner petrece Crăciunul alături de fostul soț și soacră: "Va fi o masă româno-franceză"

.

Rona Hartner are o relație foarte bună cu primul soț, tatăl fiicei sale, așa că a decis să-l invite împreună cu mama lui la masa de Crăciun. Poate părea ciudat în România ca foștii soți să rămână buni prieteni după divorț, dar în cazul Ronei Hartner și al lui Rocco Sedano este ceva normal, așa că de Crăciun vor fi împreună, mai ales că Rona a divorțat anul acesta și de al doilea soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rona Hartner a trecut, în luna septembrie, printr-un divorț dureros, de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri. Între timp, perioada grea s-a risipit, iar acum ea se bucură din nou de dulcea libertate, de dulcea viață de burlăciță. De Crăciun, actrița i-a invitat la masă, surpriză!, pe primul fost soț, Rocco Sedano, tatăl fetiței ei, și pe mama acestuia, fosta soacră.

„D-abia aștept Crăciunul, petrec cu fata mea și cu fostul meu soț, tatăl fiicei mele, și cu mama lui, gătesc și eu bunătăți, sarmale, dar vin și ei cu mâncare franțuzească, va fi o masă româno-franceză.


Am decis să îi chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

Din prima căsnicie, cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, pe Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani. Micuța vrea să devină cântăreață, moștenind talentul artistic al părinților.

Citește și: Momentele dificile prin care a trecut Keed de la Chefi la cuțite:„M-am retras în munți, fără să vorbesc 10 zile


Citește și: Afecțiunea rară de care suferă Cabral și pe care a moștenit-o și fiica lui:„E vorba de o… nelinişte

Citește și: Cum arată Lora fără strop de machiaj.Mulți nu au recunoscut-o

Citește și: Maluma revine în România!Când va fi concertul și cât costă biletele

Rona Hartner petrece Crăciunul alături de fostul soț și soacră

Rona și-a propus să se bucure de libertate deplină, dar nu va uita să se și roage, conform unui obicei mai vechi, pentru pacea în lume, pentru anul care vine și care se anunță la fel de agitat, mai ales pe plan politic:


„De Anul Nou sunt invitată la „Petrecerea burlăcițelor’, unde vin vreo 20 de persoane, o să fiu DJ, pe melodiile mele. Iar la ora 21.00, o să ne rugăm și o să ne închinăm pentru pace, așa cum fac în fiecare an.


Suntem cu toții îngrijorați pentru anul care vine, care se anunță foarte greu, mai ales pe plan politic, cu alegerile'.

Rona Hartner spune că, în această perioadă, le va da o mână de ajutor celor din comunitate:

„Ne strângem în grupuri mai mici. Chiar dacă este pandemie, viața trebuie să meargă înainte. Singurătatea este mult mai periculoasă decât virusul în sine'.