Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya

 Laciu Andreea
.

Rona Hartner a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV. Cu această ocazie, admiratorii ei au putut să o vadă împreună cu soțul ei, dar și cu fiica, dintr-o relație anterioară. Rita Sumalya este o adolescentă atrasă de lumea artistică și își dorește să calce pe urmele mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Apariția Ronei alături de fiica ei a fost o surpriză pentru mulți. Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor a povestit în emisiunea prezentată de Lora și Cove că are planuri mari pentru Rita. Ca orice mamă, Rona își dorește ca tânăra să aleagă un drum bun în viață.

Chiar dacă nu a putut fi prezentă și fizic în emisiune, aflându-se la distanță de România, Rona Hartner le-a transmis dragostea ei și toate gândurile bune conaționalilor. De Dragobete, dar și în perioada următoare, artista are un program extrem de aglomerat.

fiica-rona-hartner-1fiica-rona-hartner-1

Fetița Ronei Hartner și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie în Franța, țara adoptivă a artistei. Cele două au o legătură foarte strânsă, așa că Ritei nu i-a fost deloc ușor când Rona a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, și-a revenit după intervenția chirurgicală și acum liniștea s-a așternut în viața ei.

Zilele acestea, Rona Hartner are o mulțime de proiecte, în care este inclus și iubitul ei. Cei doi au cântat recent o piesă gospel religioasă, într-o biserică. Artista a recunoscut în emisiunea Vorbește Lumea că își dorește să facă un astfel de moment artisti special și în România.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner. Cinci ani de acum înainte va rămâne sub supraveghere medicală, după ce a învins cancerul: „Sunt curată'

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi:„Nu mă așteptăm să reacționeze așa'

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut:„Sper să nu am reacții adverse'

Drama neștiută a actriței Rona Hartner

Pare o fire veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțină lume știe ce durere ascunde în suflet artista. Ea a povestit, la un moment dat, despre cele mai grele momente din viața ei: atunci când a încercat să se sinucidă, de trei ori.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier’, a declarat Rona Hartner la un post de televiziune.

Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare, a mai povestit Rona Hartner.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton