Romina Rotariu, condamnată definitiv la închisoare. Fiica fotbalistului Iosif Rotariu a bătut un copil până i-a rupt piciorul

 Dumba Gabriela
.

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor. În iunie 2018, Romina Rotariu a bruscat şi lovit în mod repetat un copil de doi ani, pe când lucra ca îngrijitoare la o creşă deţinută de familia ei. În urma agresiunii, copilul s-a ales cu piciorul rupt.

Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată la închisoare după ce a agresat un copilRomina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată la închisoare după ce a agresat un copil

„În dreptul uşii, l-a luat de sub braţ şi a dat cu el de mai multe ori, de vreo două ori, de un pat. Rama era de fier. După ce a dat de două ori cu el, i-a dat drumul, copilul meu a picat pe jos în faţă, l-a luat de mână şi l-a tras pe podea. Atât am văzut pe filmare. N-am putut să mă mai uit', povestea Valentin Petcu, tatăl copilaşului, la momentul respectivm citată de Click!

Decizia a fost dată sâmbătă, 7 septembrie, de Curtea de Apel Timișoara și este una definitivă, mult mai blândă însă decât pedeapsa stabilită inițial de Judecătoria Timișoara, care o condamnase pe Romina Rotariu la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Romina Rotariu trebuie să plătească daune de doar 20.000 de euro, deși cuantumul acestora este inițial de cinci ori mai mare. Faptele pentru care a fost condamnată fiica lui Iosif Rotariu au avut loc în iunie 2018.

Îmi pare foarte rău şi sper să fie bine copilul. Am avut o criză de diabet, iar acum toată lumea aruncă în mine cu pietre', spunea Romina Rotariu, în luna martie, la ieşirea din sala de judecată.

Părinții unui copil au reclamat la Poliție că fiul lor de doi ani a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt.

Băiețelul a fost internat timp de trei săptămâni în Spitalul de Copii „Louis Țurcanu' din Timișoara. Pe lângă fractură, micuțul a suferit și un șoc emoțional. Creșa situată în zona de sud a Timișoarei este, de fapt, un club privat neacreditat de Ministerul Educației.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Romina Rotariu, angajată ca îngrijitoare la creșa familiei, îl bruschează, trântește și îl lovește pe băiețel, sub privirile celorlalți copii.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton