Romina Power îşi caută de 25 de ani fiica dispărută în America: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța” / Albano crede că Ylenia este moartă!

.

Romina Power își caută de 25 fiica dispărută în America. Cântăreaţa nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, o va strânge din în brațe și a lansat un apel, prin intermediul contului ei de Instagram, privind căutarea fiicei ei Ylenia dispărute în New Orleans în 1994.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc’, a fost mesajul Rominei Power, care şi-a îndemnat fanii să partajeze fotografia.


Deşi cântăreaţa în vârstă de 68 de ani nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi (76 de ani), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Fiica mai mare a celor doi se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. Mulţi au speculat că tânăra se îndrăgostise de el, citează News.ro.

Părinţii ei au vorbit ultima dată cu Ylenia la telefon pe 1 ianuarie. De la acel moment au fost lansate numeroase ipoteze. Unul dintre martorii credibili a afirmat că Ylenia Carrisi consuma droguri şi că s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi. Alţii au spus că ar fi fost inclusă într-un program de protecţie a martorilor şi a fost nevoită să îşi schimbă înfăţişarea şi numele. În luna iunie 2011, săptămânalul german Freizet Reuve scria că se afla într-o mănăstire.


De-a lungul anilor au fost făcute numeroase investigaţii, însă fără vreo concluzie. Moartea tinerei a fost declarată în 2014, de un tribunal din Brindisi, la cererea tatălui ei.