Romică Țociu și Cornel Palade au consumat substanțe interzise, în America: "Las Vegas, minune"

 Dumba Gabriela
.

Romică Țociu și Cornel Palade nu s-au ferit niciodată să-și povestească experiențele de viață în fața publicului. Recent, cei doi au dezvăluit că în America au bifat și consumul de subtanțe interzise, legale în „țara tuturor posibilităților”. Aflați în Las Vegas, Romică Țociu și Cornel Palade au testat și subtanțele interzise la noi și au povestit cum s-au simțit după aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitați în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut, în cadrul jocului „Am/N-am”, că au consumat substanțe psihoactive, în timp ce se aflau în America, pentru un spectacol.

4543445434

„Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean.

În America, acolo, consumul este legal. Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea? „Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu”, vorbea el cu el.”, au povestit amuzați cei doi.

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…’

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu: „Asta s-a întâmplat. Ne-am…' / EXCLUSIV

Romică Țociu și Cornel Palade au consumat substanțe interzise

După o perioadă în care au făcut parte din proiecte separate, comedianții au declarat că nu a fost niciodată vorba de o ceartă între ei, ci doar de alte priorități în plan profesional.

„Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?”, a declarat Cornel Palade  cu mai mult timp în urmă.

Recent, într-un interviu acordat Impact.ro, Palade a ținut să lămurească situația și a transmis că nu a fost vorba de nicio ceartă, ci doar de o schimbare care s-a făcut în timp, care l-a făcut să dispară, ușor, ușor, de pe micile ecrane.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat. Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare.

Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a declarat comediantul.

Cât despre zvonul că ar fi renunțat la scenă din cauza faptului că anii de muncă l-au făcut oarecum să se detașeze de public, actorul a negat total această ipoteză.

„Sunt apt combatant, cum se spunea pe vremuri. Nu mi-a dispărut nici cheful de muncă, nici cheful de a face glume bune.

Iar starea de sănătate încă mă ajută, deci pot oricând să accept orice ofertă de la televiziune. Îmi doresc, însă, sincer, să fie una rezonabilă, fiindcă să joc pe gratis nu mai accept nici eu!”, a mai adăugat Cornel Palade.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton