Romanticele declaraţii de dragoste ale lui Channing Tatum pentru soţia lui

 Florentina Liutic
.

Jenna Dewan si Channing Tatum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Celebri, frumoşi şi extrem de îndrăgostiţi unul de altul, cei doi reuşesc să trezească admiraţia tuturor.

 

Pe lângă actorie, Channing iubeşte să facă fotografii, iar cu o soţie atât de frumoasă precum Jenna, totul pare simplu.

 

Două fotografii publicate de Channing pe contul său de Instagram sunt admirate acum de toată lumea. Nu doar că actorul şi-a fotografiat soţia, dar i-a scris şi câteva rânduri minunate care pot fi considerate o adevărată declaraţie de dragoste.

 

„Nu este foarte greu să-i faci o fotografie acestei ființe pline de magie. Dar cred că este una foarte specială', a scris actorul, pentru a continua: „Dacă nu era ea, nu aș fi găsit și cu atât mai puțin nu aș fi rămas pe acest drum pe care am pornit; cu siguranță aș fi aterizat într-un camion cu dinamită cântând . Hahaha. Pentru lumina mea. Te iubesc.'

 

Cei doi s-au întâlnit în 2006 pe platourile de filmare de la „Step Up' şi s-au casătorit 3 ani mai târziu. În 2013 au devenit pentru prima dată părinţi.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton