Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit: ”Indiferent unde mă duc...” / EXCLUSIV

.

Romanița Iovan poartă la ea în permanență un talisman adus de la Ierusalim. Creatoarea de modă a primit acest obiect de la mama unei fete, pe care a ajutat-o. Chiar dacă schimbă geanta, Romanița Iovan își pune și talismanul, care constă într-o cruciuliță de la Ierusalim. Vedeta o adoră tocmai pentru că este din Țara Sfântă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Romanița Iovan are la ea mereu în geantă un talisman de la Ierusalim. Obiectul este un dar de la mama unei fete, pe care a ajutat-o în trecut. De câte ori își schimbă geanta, Romanița Iovan își ia și talismanul. Într-un interviu pentru viva.ro, creatoare de modă a vorbit despre acest subiect, dar și despre faptul că merge în continuare la Mănăstirea Ghighiu, acolo unde s-a căsătorit și unde l-a botezat pe fiul ei, Albert.

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…’


Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui…’ / EXCLUSIV

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…’. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea:'Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob'


Romanița Iovan are un talisman de la Ierusalim

Romanița Iovan poartă la ea mereu un talisman de suflet, pe care îl are de la mama unei fete pe care a ajutat-o. Chiar dacă schimbă geanta, vedeta își ia talismanul-care este o cruciuliță de la Ierusalim- și o pune în geanta cu care iese din casă. Creatoarea de modă continuă să meargă și în ziua de azi, la Mănăstirea Ghighiu, acolo unde obișnuia să meargă pe vremuri, la o călugăriță. Chiar dacă măicuța nu mai este printre noi, Romanița merge acum, la Ghighiu la mormântul acesteia, alături de fiul ei.


Observ că purtați bijuterii. Aveți una care vă este mai dragă sau un talisman?

Am un talisman tot timpul în geantă, vi-l și arăt. Și, în momentul în care schimb geanta, îmi iau cu mine talismanul. Deci, indiferent unde mă duc, eu am cu mine acest talisman de la mama unei fete pe care eu am ajutat-o. Este o cruciuliță de la Ierusalim, pe care o port cu mare drag, tocmai pentru că ea este din Țara Sfântă.

O vreme ați mers des, la Mănăstirea Ghighiu. Mai ajungeți acolo?

Știi că eu acolo, mergeam de fiecare dată cu mare drag și așa merg și acum. Efectiv, parcă mă atrage mănăstirea aceasta unde știi că m-am și cununat și l-am și botezat pe Albert. Măicuța Lavrenția nu mai este, dar mă duc la ea la mormânt acum. Tot la ea mă duc, nu mă duc la altă măicuță. Vorbesc cu ea așa, pur și simplu. Îi spun: ‘măicuță, uite-l pe Albert’.


Pentru că acum vine și Albert cu mine la mănăstire. ‘Uite-l pe Albert, ce a crescut!’. Și îl iau cu mine și mă bucur că vrea. Este extraordinar, pentru că e copil, totuși. E mare lucru și face și el acolo ce crede. Se roagă și aprinde și el o lumânare.

Romanița Iovan: ‘M-am implicat mult în viața fiului meu’

Sărbătorile unde le petreceți?

Crăciunul îl petrecem la mama lui Iulian la țară, și Revelionul la București. În vacanță nu plecăm anul acesta, poate la anul.

Și anul acesta care se încheie, cum a fost pentru dvs.?


A fost bunicel. În primul rând, m-am implicat mult în viața lui Albert și mi-a ieșit ca să zic așa, că și-a atins scopul. A vrut să fie pe podium și a fost pe podium. Și, în al doilea rând, m-am ocupat de business-ul meu, că trebuie să mă ocup, adică nu am suferit din punct de vedere, că a fost pandemie. Bine că suntem întregi, ce să spun, că avem două picioare, două mâini, creier, cap, ochi… În general sunt optimistă, nu mă vait.


Romanița Iovan are o relație bună cu fiul ei, Albert, de 16 ani

Romanița Iovan susține că are o relație foarte bună cu fiul ei, AAlbert, de 16 ani.

‘Da, avem o relație bună. Suntem apropiați. Și mă ține în priză, ca să zic așa. Vreau să fie parte din viața mea, chiar dacă suntem două generații diferite. Și nu doar să fie parte din viața mea și să înțeleagă activitățile mele, așa cum și eu le înțeleg pe ale lui. A vrut să știe cum mă îmbrac la petrecerea Elle și i-am zis: ‘nu, o să mă îmbrac și vii să mă vezi, nu îți arăt înainte’, a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Foto: Facebook/arhiva personală.