Romanița Iovan a fost pictată de Sabin Bălașa, acum 30 de ani. Cum arată tabloul și ce sacrificii a făcut pentru el: „Am stat nemișcată 6 ședințe, a câte 4 ore” / EXCLUSIV

.

Romanița Iovan a fost pictată de Sabin Bălașa, acum 30 de ani. Creatoarea de modă a făcut sacrificii ca să poată avea o pictură cu ea de la celebrul pictor. Vedeta a stat nemișcată ore întregi, dar, în final, a fost mulțumită de rezultat. Azi, tabloul pictat de regretatul pictor tronează pe un perete al casei designerei și e păstrat în cele mai bune condiții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Romanița Iovan a fost pictată de Sabin Bălașa, acum 30 de ani. Creatoarea de modă a povestit într-un interviu pentru viva.ro că a stat nemișcată ore întregi pentru a putea avea portretul pictat de Sabin Bălașa. Dar a meritat totul, pentru că vedeta a fost foarte mulțumită de frumoasa pictură.

Citește și: Romanița Iovan își trimite fiul la o facultate din străinătate: „Este un sistem costisitor, dar…’ / Albert e pasionat de științe exacte și campion la raliu


Citește și: Romanița Iovan și-a dorit ca fiul ei să devină model, dar s-a lovit de refuzul lui Albert: „Nu a vrut. Chiar am încercat acest lucru’

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Tora Vasilescu și Alain Vrdoljak și ce spune actrița despre fostul soț: „Încă mai sunt lucruri pe care nu le-am putut ierta’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și ce ocupație are Suzi Curcă din serialul La Bloc. Actrița Luminița Erga este complet schimbată

Romanița Iovan a fost pictată de Sabin Bălașa, acum 30 de ani


Romanița Iovan are în casă o mulțime de piese de colecție, printre care și un tablou pictat de celebrul Sabin Bălașa. Pictura o înfățișează pe creatoarea de modă în anii 1990. Pentru a avea acea pictură, vedeta a stat nemișcată ore în șir. Conform spuselor ei, vedeta are aceeași coafură ca acum 30 de ani.

„Am aceeași coafură ca în tabloul lui Bălașa, de acum 30 de ani. 1993 versus 2023. Daaaaa! Am stat nemișcată timp de 6 ședințe, a câte 4 ore! Sunt îmbrăcată în una dintre rochiile de mireasă din prima mea colecție de modă din octombrie 1992. Am avut un final cu 15 rochii de mireasă. Și, la începutul anului 1993, Sabin Balașa mi-a făcut acest portret’, a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.


Romanița Iovan a dorit ca fiul ei să devină model

Romanița Iovan este o femeie cu adevărat împlinită, pe toate planurile, atât pe cel personal, cât și profesional. Vedeta recunoaște că și-a dorit ca fiul ei să urmeze o carieră în modelling, ba chiar a mers cu el la o astfel de agenție. La 16 ani, se pare însă că Albert nu este prea interesat de acest domeniu, căci refuză să participe la casting-urile unde este chemat.

„Albert nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru, în sens că m-am dus la MRA, la Liviu Ionescu, colegul meu de acum 30 și ceva de ani. M-am dus la agenția de modele, iar acolo i-au făcut poze. Am vrut pentru a urmări oarecum evoluția lui din punct de vedere fizic. Efectiv, de fiecare dată când a fost chemat la casting, niciodată nu a vrut să meargă.


Deci, este evident, cel puțin până la această vârstă, la 16 ani și jumătate, că nu a fost interesat de lucrul acesta. Acum, nu știu dacă o să fie interesat de modă sau altceva, pe ideea respectivă, dar de modelling nu a fost interesat. Nu mi-a cerut el, am vrut eu să încerc. Dar pozele sunt foarte frumoase, de altfel, a declarat afacerista, potrivit ego.ro.


Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au rămas în relații bune

În prezent, Ramonița Iovan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Iulian Gogan. Mai demult, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au alcătuit un cuplu timp de zece ani, în perioada 1986 – 1996. Chiar dacă au decis să plece fiecare pe drumul lui mai departe în viață, au păstrat o frumoasă relație de prietenie.

Recent, Romanița Iovan a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, așa că a decis să demonteze public niște informații eronate, vehiculate de-a lungul timpului despre povestea ei de dragoste cu Irinel Columbeanu. În locul iubirii care i-a legat timp de zece ani a rămas o strânsă prietenie.


„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.


Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat, a dezvăluit Romanița Iovan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, conform Wowbiz.

Foto: Viva, Facebook