Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

 Miniosu Alexandra
.

Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost condusă pe ultimul drum astăzi, 11 iulie 2022, după ce săptămâna trecută s-a stins din viață într-un mod absolut înfiorător. În semn de omagiu, familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum la Suceava, după ce trupul ei neînsuflețit a fost adus în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luni, 11 iulie 2022, Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia de 44 de ani a fost condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Apropiații săi i-au adus un ultim omagiu cu ochii în lacrimi și cu inimile împietrite de durere. Părinților săi nu le vine să creadă că soarta le-a luat singura fiică, într-un mod atât de tragic.

femeie-rechin-inmormantare-6femeie-rechin-inmormantare-6

Cazul Roxanei Donisan a șocat o lume întreagă. Femeia s-a stins din viață la doar 44 de ani, săptămâna trecută, după ce a fost sfâșiată de un rechin. Trupul ei neînsuflețit a fost adus în România în cursul zilei de vineri, iar astăzi, 11 iulie, a fost înmormântată, sub privirile îngrozite ale părinților, rudelor și prietenilor săi.

Citește și: Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan, despre momentul atacului:”A ajuns până la geamandură, acolo a înhățat-o”

Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul'

Citește și: Ce decizie a luat Mădălina Ghenea, după ce a ajuns la spital, cu perfuzii:„Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar…'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții.Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

Roxana, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată

Roxana Donisan a murit în cursul săptămânii trecute. Plecase în vacanță în Hurghada, Egipt, dar nimeni nu a bănuit tragedia ce avea să urmeze. Femeia, care era angajată la Direcția de Finanție, a intrat în apă, iar, din păcate, la scurt timp a fost sfâșiată de un rechin. Îngroziți, părinții ei au aflat de la televizor că singurul lor copil a decedat într-un mod teribil.

Vineri, trupul neînsuflețit al Roxanei a fost adus în România. Timp de trei zile, cei care au iubit-o au putut să-și ia „rămas-bun de la ea', după ce sicriul i-a fost depus într-o capelă din Suceava, Acolo, femeia obișnuia să meargă să se roage.

Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Mai exact, sâmbătă, acesta a fost depus la capela Bisericii „Sf. Vineri' din municipiul Suceava. Îndurerați, părinții ei nu s-au dezlipit de lângă sicriul fiicei lor, fără să-și mai poată stăpâni lacrimile. Tot la capelă au venit să-și ia „rămas-bun' și alte rude, dar și vecini și colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava. Vezi imaginile AICI.

Astăzi, Roxana Donisan a fost condusă pe ultimul drum de părinți, rude, prieteni, dar și oameni care au aflat despre cazul ei la televizor. Slujba de înmormântare a avut loc în jurul orei 12:00, la „Sf. Vineri' din municipiul Suceava. Sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii a fost depus în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri' din cartierul „George Enescu', scrie romaniatv.net. Oamenii, îmbrăcați în negru, i-au adus coroane de flori, iar femeia a avut o cruce albă la căpătâi.

Ce scrie în raportul medico-legal al femeii de 44 de ani

Roxana Donisan s-a stins din viață pe 3 iulie 2022, după ce a fost sfâșiată de un rechin, în Marea Roșie. După ce s-a efectat necropsia, în raportul medico-legal al femeii de 44 ani scrie că aceasta a decedat din cauza pierderii uriașe de sânge ca urmare a incidentului cu un animal. În certificatul de deces nu se menționează încă că e vorba despre un rechin.

Deși acest lucru nu a fost scris, a fost confirmat, având în vedere că o altă femeie a murit tot în aceeași perioadă, în același loc: Hurghada, și se pare că tot în dinții aceluiași rechin, scrie spynews.ro. Un vapor cu sute de oi care s-a răsturnat recent i-ar fi adus pe rechini aproape de plajă.

Sursă foto: Romania TV, Captură video, monitorulsv.ro, Arhivă, libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton