Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost creată de Givenchy

.

Meghan Markle, la sosirea in Capela St. George – Windsor.

Sute de mii de oameni aflați pe străzi, 5.000 de jurnaliști și milioane de telespectatori au așteptat cu sufletul la gură nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cel mai bine păzit secret a fost outfitul miresei, dar acum așteptarea a luat sfârșit. Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost creată de Givenchy.


De mai bine de o lună de zile, în jurul celei mai mediatizate nunți regale din toate timpurile s-a creat o adevărată isterie. Site-urile dedicate nunților au făcut estimări cu privire la costurile evenimentului și deja se știe că suma se apropie de 32 de milioane de lire sterline. Au fost date publicității detalii despre invitații, muzică, verighete, tortul miresei, darurile pentru invitați…

Până azi, 19 mai, singura care a rămas un mister total a fost rochia lui Meghan Markle. Acum doi ani, într-un interviu, Meghan a dat niște detalii despre preferințele sale despre rochii de mireasă într-un interviu pentru revista Glamour: ‘Clasic și simplu este numele jocului, dar poate puțin modernă. Eu personal prefer o rochie de mireasă care este ciudățică sau subtil romantică’. Evident, s-au făcut speculații, iar pe lista scurtă a posibililor designeri ai rochiei s-au aflat Ralph & Russo, Erdem, Misha Nonoo și Roland Mouret.


‘Meghan Markle poartă o creație Givenchy, semnată de designerul britanic Kate Waight Keller. Rochia simplă, cu un croi clasic, dar cu un aer rafinat, a fost accesorizată cu un voal foarte lung, brodat pe margini cu dantelă și o tiară ce i-a aparținut Reginei Maria. Este o alegere potrivită. Rochia are un croi tradițional și foarte simplu, iar umerii goi sunt detaliul perfect pentru acel touch fashion. Pantofii sunt Givenchy, iar bijuteriile Cartier’, a spus Anda Crăpătureanu, stilistul VIVA!.


Meghan Markle a mai fost căsătorită

Conform protocolului Casei Regale, se știa că rochia nu va fi albă, deoarece Meghan a mai fost căsătorită o dată, iar tradiția nu-i permite să poarte această culoare, obligatoriu trebuia să aibă mâneci și… să nu fie mai scumpă decât cea purtată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, deoarece aceasta va deveni cândva soția Regelui Angliei (superba rochie de mireasă din dantelă franțuzească și mătase scoțiană, lucrată manual, purtată de Kate în ziua nunții sale cu Prințul William a fost creată de Sarah Burton și a costat 250.000 de lire sterline).


Iată că așteptarea a luat sfârșit și, în timp ce Prințul Harry a îmbrăcat un costum al Cavaleriei Regale, Meghan nu s-a dezmințit în privința rochiei subtil romantice’, purtând o creație Clare Waight Keller – Casa Givenchy. Rochia miresei nu este doar mult mai simplă decât ne-am fi închipuit, ci este și albă, Meghan încălcând tradiția de la Casa Regală, care spune că o femeie divorțată nu are voie să îmbrace alb.

Foto: Hepta