Robert Turcescu, scuze pentru Nadia Comăneci, la 9 ani de când a numit-o "cerșetoare": "Un moment de revoltă"

 Dumba Gabriela
.

Robert Turcescu a vorbit despre Nadia Comăneci, la 9 ani distanță de la episodul uluitor când a numit-o „cerșetoare” și „nemernică”. O reclamă la margarină având-o ca protagonistă pe Nadia Comăneci a fost punctul de plecare al scandalului și ceea ce l-a revoltat pe Robert Turcescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Considerând că Nadia Comăneci promovează un produs nesănătos pentru copii, respectiv margarină, Robert Turcescu a avut o postare extrem de dură pe Facebook, postare pe care ulterior a șters-o. Totul se întâmpla în 2013.

1200×630-11200×630-1

De ce a numit-o Robert Turcescu „cerșetoare” pe Nadia Comăneci

În urmă cu 9 ani, Robert Turcescu a reacționat dur după ce Nadia Comăneci a acceptat să apară într-o reclamă la margarină, reclamă filmată într-o școală.

Considerând că acesta este un aliment nesănătos și care nu ar trebui să se regăsească în dieta unui copil, Robert Turcescu a criticat-o dur la acel moment pe Nadia Comăneci, numind-o pe marea campionă „cerșetoare' pentru că a acceptat să apară într-o astfel de reclamă.

„Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină. Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… șuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginţi, scria Robert Turcescu în 2013, pe Facebook.

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic/ EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Robert Turcescu, scuze pentru Nadia Comăneci după ce a numit-o „cerșetoare”

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Robert Turcescu a recunoscut că nu a reacționat potrivit, dar a dezvăluit că nici nu a apucat să-și ceară scuze pentru acel moment scandalos.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. (….)

Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta', a declarat Robert Turcescu în emisiunea de la Kanal D.

Robert Turcescu vede însă și partea plină a paharului: reclama respectivă n-a mai rulat din acel moment.

„A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era…poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa.

E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment', a precizat Robert Turcescu.

Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce Robert Turcescu a numit-o „cerșetoare' pe Nadia Comăneci

Robert Turcescu a postat un mesaj pe Facebook în care a numit-o pe Nadia Comăneci cerșetoare, acesta fiind deranjat că fosta gimnastă a apărut într-o reclamă la margarină.

Ulterior, Robert Turcescu a șters mesajul, având în vedere că acesta a dat naștere unui adevărat conflict în mediul online.

Mai multe persoane publice au sărit ulterior în apărarea Nadiei Comăneci, printre ele și Ilie Năstase. Acesta l-a amenințat pe Robert Turcescu că va intra în război direct cu el dacă nu încheie conflictul cu Nadia Comăneci. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton