Robert Pattinson: Forgive & Forget

 Paula Stan
.

Rolul vampirului din „Twilight i-a adus nu doar confirmarea talentului, ci si o iubita la fel de nonconformista ca si el. Robert Pattinson (26) era pe cale sa se desparta si de blockbusterul caruia ii datoreaza succesul, si de iubita care l-a inselat intr-un „moment de indiscretie. Dar, cum dragostea e oarba, a inteles si a iertat.

 

Robert Patinson

 

Compune piese si canta la chitara. E fan Van Morrison. Fumeaza tigari electronice, bea bere, ii place sa mearga cu bicicleta, cumpara si vinde lucruri pe site-ul Craigslist si pare ca nu a descoperit inca rostul unui pieptene. |i plac lucrurile normale si, daca in urma cu cinci ani nu ar fi participat la o auditie in fata regizoarei „Twilight, Catherine Hardwicke, ar fi avut si acum o viata obisnuita in Londra, unde ar fi iesit cu prietenii in puburi si ar fi obtinut roluri in productii mici, locale. Dupa acea auditie insa, viata lui Robert Pattinson a inceput sa arate altfel.

 

Britanicul ciufulit, sustinator al proiectelor indie si fan Marlon Brando, castiga acum aproape 20 de milioane de dolari pe an, este in clasamentul „Forbes al celor mai importante 100 de celebritati de pe Glob si e considerat de Vanity Fair unul dintre cel mai bine imbracati actori. Ai crede ca orice femeie vrea sa il aiba. Cu toate acestea, a fost inselat de iubita si a ramas o vreme singur si neconsolat.

Dar sigur toate aceste detalii le stiati deja. Descoperiti in numarul special de OCTOMBRIE al revistei VIVA!  povestea intreaga a burlacului „Forgive & Forget”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton