Actorul american Robert Knepper a petrecut Paștele acasă la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru: „Suntem prieteni de ani de zile”

.

Anul acesta, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru au petrecut sărbătorile de Paște într-un mod inedit. Cei doi actori au fost vizitați de actorul american Robert Knepper și au petrecut câteva zile împreună la casa acestora din comuna argeșeană Bugați. Iată ce legătură există între aceștia și cum s-au cunoscut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Iulia Dumitru și Bebe Cotimanis formează un cuplu de cinci ani și locuiesc împreună într-o casă dintr-o comună argeșeană. Cei doi au renunțat la agitația Capitalei și duc o viață liniștită în vila din Bogați, sat Glîmbocelu. Aceștia au o locuință spațioasă, dispusă pe două etaje, la care se adaugă și o grădină cu iarbă verde și pomi fructiferi. Iulia Dumitru și Bebe Cotimanis au petrecut sărbătorile de Paște acasă, însă nu au fost singuri, ci s-au bucurat de compania actorului american Robert Knepper.


Robert Knepper este bun prieten cu Iulia Dumitru și a acceptat invitația de a petrece Paștele în România. Actorul este cunoscut pentru rolul Theodore „T-Bag’ Bagwellt din seria „Prison Break’ (2005-2009, 2017), însă a fost distribuit în producții celebre precum „Hitman’, „Transporter 3′ și „Jack Reacher: Never Go Back’.

Citește și: Ce meserie își dorea să aibă Bebe Cotimanis, în copilărie: „Niciodată nu am avut visul să devin actor. A fost o întâmplare’


Citește și: Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună: „Când ajungem acasă, ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm’

Citește și: Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral

Citește și: Carmen Iohannis a stârnit controverse cu ținuta purtată în vizita oficială din Brazilia. Culoarea rochiei a atras toate privirile


Robert Knepper a petrecut Paștele acasă la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

Robert Knepper a petrecut sărbătorile de Paște acasă la Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru. Se pare că actorul american are o strânsă prietenie cu Iulia Dumitru, căci au jucat împreună în filmele „Enclave’ și „The Pact’.

Pe rețelele de socializare, Bebe Cotimanis a publicat mai multe fotografii din timpul vizitei lui Robert Knepper. Cunoscutul actor a avut ocazia să se familiarizeze cu câteva dintre obieciurile specifice acestei sărbători, iar imaginile i-au surprins pe internauți.


„Suntem prieteni de ani de zile, am jucat împreună și a acceptat cu mare plăcere invitația mea de a petrece sărbătorile pascale în Argeș’, a precizat actrița Ada Dumitru, care este foarte apreciată de către Robert Knepper, pentru adevărul.ro.


Robert Knepper a mers la slujba de Înviere

Ajuns în România, Robert Knepper a participat și la slujba de Înviere, oficiată de preotul Cristian Dragomirescu, la biserica cu hramul Tăierea Capului Sântul Ioan Botezătorul din Ștefănești Sat. Actorul american a primit și un album cu portretele realizate de preotul și portretistul argeșean. Nu este prima dată când Robert Knepper vizitează România. În 1985, acesta a susținut mai multe spectacole la Cluj Napoca, iar, în 2015, a participat la East European Comic Con. În urmă cu patru ani, actorul a petrecut câteva zile la Timișoara.


„Bebe Cotimanis oricum îmi zisese că vine la mine la biserică să ia Lumină, știam de la Iulia că vine și cu un actor american, dar nu știam cine e. Însă tinerii fremătau la vederea lui. Nu le venea sa creadă. După ce a venit Bebe cu el in altar și ne-am întreținut puțin, m-am uitat pe Google sa văd cine este și am zis: «Woow!». I-a plăcut mult albumul meu cu portrete și chiar intenționez să fac o expoziție în Statele Unite’, a declarat preotul Cristian Dragomirescu pentru sursa menționată.

Suursa foto: Facebook