Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump la Premiile Tony, în ovațiile sălii…

Duminică seară, a avut loc gala Premiilor Tony, iar unul dintre dușmanii declarați ai președintelui Statelor Unite, Robert De Niro, l-a înjurat pe Donald Trump, fiind ovaționat îndelung de participanții la eveniment.

De-a lungul timpului, a fost unul dintre cei mai vocali critici ai actualului președinte american, așadar nu s-a mirat nimeni când Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump la Premiile Tony , pe scena Radio City Music Hall, duminică seară, unde au fost decernate premiile pentru excelență în teatru. Acesta a profitat de faptul că urma să-i înmâneze un trofeu onorific muzicianului Bruce Springsteen, iar în discursul de prezentare și-a mai spus o dată oful, care îl privea direct pe Trump. Din fericire, delay-ul transmisiunii directe le-a permis celor de la postul de televiziune CBS să cenzureze declarația actorului, dar cu siguranță nu a fost greu pentru nimeni dintre cei de acasă să decripteze cuvintele actorului, care a folosit cea mai uzuală înjurătură…

Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump la Premiile Tony.

Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump la Premiile Tony.

„O să spun un singur lucru: F**K Trump! Deja nu mai e vorba de jos cu Trump, ci de f**k Trump', a spus De Niro, iar traducerea o considerăm inutilă… Că a întrunit aprecierea sălii s-a văzut imediat, chiar dacă înjurătura nu s-a auzit la televizor, deoarece lumea l-a ovaționat minute în șir pe actor. Expresia încrâncenată a actorului, care în acel moment a ținut și ambii pumni strânși amenințător a făcut însă ocolul internetului, la fel ca și versiunea necenzurată a discursului său, care a devenit virală pe Twitter.


De altfel, nu este pentru prima dată când Robert de Niro, dușman declarat al lui Donald Trump, se folosește de o ceremonie de înmânare a unor premii pentru a-și face cunoscutt disprețul față președintele Statelor Unite. La începutul acestui an, pe când vorbea la gala anuală a  premiilor actorul a folosit tot acest gen de limbaj referindu-se la Trump: Idiotul ăsta nemernic este președinte (n.red. – nu e greu de înțeles că De Niro a zis f***ing idiot). Tipul este un prost sadea (sau… f***ing fool)'. De Niro nu este însă singurul actor care a ales genul acesta de evenimente pentru a protesta împotriva administrației Trump și a președintelui american, unul dintre cele mai recente exemple fiind cel al faimoasei actrițe Meryl Streep, care la Globurile de Aur 2017 a ținut un discurs în care l-a desființat pe Trump.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton