Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste: "Amândoi suntem două pietre tari"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă este o femeie credincioasă și spune în fiecare dimineață o rugăciune specială pentru a rezista căsnicia cu Florin Pastramă. La emisiunea Ferma, acolo unde s-au îndrăgostit unul de altul Brigitte și Florin Pastramă, s-a putut observa că fosta soție a lui Ilie Năstase este o femeie foarte credincioasă pentru că se ruga zilnic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

S-au îndrăgostit la prima vedere, dar drumul lor împreună nu a fost ușor. Brigitte și Florin Pastramă au avut diverse neînțelegeri, cele mai multe dintre ele devenind publice, însă timpul a trecut și ei sunt încă împreună. Brigitte este convinsă că rugăciunile la Dumnezeu ajută căsnicia ei cu Florin Pastramă să reziste timpului.

55604095-2309761369301203-1123777454264025088-n55604095-2309761369301203-1123777454264025088-n

Ce rugăciune specială spune Brigitte Pastramă pentru ca mariajul ei cu Florin să reziste

Cum a mărturisit în trecut, pentru Brigitte este foarte importantă credința în Dumnezeu, iar soțul ei a trebuit să fie pe aceeași lungime de undă la acest capitol.

Din fericire, fosta soție a lui Ilie Năstase este convinsă că ea și soțul ei merg pe drumul cel bun și consideră că divinitatea îi va ajuta în continuare.

Cel mai greu este să înveți să fii una. În Biblie spune așa: „Bărbatul va lăsa pe tatăl și pe mama lui și se va face una cu femeia și vor fi un singur trup'. Chiar dacă înțelegi ce înseamnă lucrul ăsta, să pui în practică este foarte greu.

Și pentru mine e greu și cred că și pentru Florin. Trebuie multă înțelepciune ca să înveți să fii același trup. Noi încă ne rugăm dimineața și spunem „Doamne, învață-ne să fim un singur trup'. (…)

Amândoi suntem două pietre tari, amândoi vream supremație și acolo, la început, ne-am cam ciondănit', a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva’:„Efectiv, parcă e sora voastră!’ 

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș’

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Motivul pentru care Brigitte Pastramă a devenit și mai credincioasă

Brigitte Pastramă a trecut la de-a lungul timpului prin momente dificile, iar vedeta și-a găsit puterea de a merge mai departe prin credință. Vedeta a fost la un pas de moarte, asta după ce a fost diagnosticată cu o boală grea.

‘Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea și eu am vrut să fac curățenie.

Încet, încet a început schimbarea din interior înspre exterior și am devenit un om puțin mai responsabil decât am fost, pentru că am vrut ca să fiu ajutată de aceea entitate. Atunci când conștientizezi faptul că ai multe defecte pe care trebuie să le repari începe schimbarea ta.

Eu atunci când l-am cunoscut pe domnul Iisus în viața mea nu aveam nimic, absolut nimic, nu aveam copiii lângă mine, pentru că nu-mi permiteam ca să îi am lângă mine”, a declarat Brigitte Pastramă.

De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Brigitte Pastramă a mărturisit că a îndrumat-o și pe mama ei să meargă pe calea credinței, asta după ce a întâmpinat diferite încercări, dar și probleme în viața ei.

Brigitte Pastramă susține că Dumnezeu a lucrat mult în viața sa, iar de când a mers pe calea credinței a avut parte doar de lucruri frumoase.

‘Chiar nu aveam nimic și în momentul în care l-am avut pe domnul Iisus în inima mea și nu m-am bazat pe propriile mele forțe pentru a reuși să rezolv ceva și în momentul în care mi-am dat seama că eu de la mine putere nu mai pot să fac nimic decât dacă vrea Bunul Dumnezeu să mă ajute. Dumnezeu a lucart mult în viața mea.

În momentul în care mi-am încredințat problemele mâna Lui, am avut foarte multe probleme de-a lungul vieții mele, am trecut chiar pe lângă moarte, dar pentru că Dumnezeu m-a iubit și mi-a mai dat o șansă, mai am zile și astăzi.

Am trecut printr-o embolie pulmonară, de unde 30% dintre oameni mor. Am fost într-un moment din viața mea în care eram atât de încercată încât cred că nu a interesat pe nimeni pe ce cale merg, doar să pot să ies din situația în care mă aflam. Pe mama mea am îndrumat-o și chiar am mer cue a de câteva, că și-a avut probleme și foarte multe încercări. Dumnezeu chiar mi-a răspuns la rugăciuni”, a mai declarat Brigitte Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton